Tujuane nyedhiyakake laboratorium siji-mandeg
solusi kanggo kabeh pelanggan saka donya.

  • babagan
  • urip bab1

OLABO

OLABO didegaké ing 2012, supplier laboratorium profesional.Tujuane kanggo nyedhiyakake solusi siji-mandeg peralatan medis kanggo kabeh pelanggan saka saindenging jagad.Kita duwe macem-macem peralatan laboratorium kanggo macem-macem kabutuhan pelanggan.Kalebu peralatan laboratorium, peralatan reresik lan disinfeksi, produk perlindungan safety laboratorium, produk rantai dingin, peralatan medis, peralatan analitik umum lan sawetara peralatan riset industri.

wartainformasi

  • OLABO nggoleki distributor lan agen saka sak ndonya!

    Okt-12-2021

    OLABO didegaké ing 2012, Produsen Peralatan laboratorium profesional.Tujuane kanggo nyedhiyakake solusi siji-mandeg peralatan Lab kanggo kabeh pelanggan saka saindenging jagad.Saiki produk kita wis didol ing saindenging jagad.Supaya bisa nglayani para pelanggan ing saindenging jagad, lan sing luwih penting, kanggo ...

  • Kaluwihan Nggunakake Bed Hospital Medical

    Sep-14-2022

    Kasur rumah sakit penting kanggo pasien sing turu amarga menehi akeh kaluwihan tinimbang kasur konvensional.Dheweke ngoptimalake kenyamanan pasien, ngluwihi wektu panggunaan, lan fitur sing bisa disesuaikan nggawe gampang nyetel bagean tartamtu saka amben.Lima kaluwihan utama medis ...

  • Apa sampeyan ngerti babagan Inkubator Bayi?

    Sep-08-2022

    Yen bayi sampeyan kudu menyang Unit Perawatan Internal Neonatal (NICU), sampeyan bakal weruh akeh peralatan berteknologi tinggi.Sawetara bisa katon medeni lan medeni.Nanging, kabeh iku ana kanggo mbantu panyedhiya kesehatan ngurus bayi lan menehi wiwitan sing paling apik ing urip.Salah sawijining p ...

Hubungi kita kanggo informasi luwih lengkap utawa nggawe janjian
Sinau luwih lengkap