-40 ℃ Freezer

  • OLABO -40 ℃ Freezer Suhu Kurang BDF-40V208

    OLABO -40 ℃ Freezer Suhu Kurang BDF-40V208

    -40 ℃ Low Temperature Freezer nawakake macem-macem aplikasi riset lan panyimpenan, kayata eksperimen ilmiah suhu rendah, pengawetan plasma, biomaterial, vaksin, sifat biomedis produk militer.Cocog kanggo lembaga riset, industri elektronik, industri teknik kimia, rumah sakit, stasiun sanitasi lan antiepidemi, laboratorium universitas, industri militer.parameter.

  • OLABO -40 ℃ Freezer 268L

    OLABO -40 ℃ Freezer 268L

    Produk seri manual mesin pembeku jero ditrapake ing papan sing mbutuhake panyimpenan ing suhu konstan, kayata rumah sakit, stasiun pencegahan epidemi, bank getih, lembaga riset ilmiah, perguruan tinggi lan universitas, apotek biologi, teknik genetika, pengusaha, lan liya-liyane. Suhu panyimpenan ing awak. bisa disetel dening tombol suhu ing panel kontrol.Aplikasi kasebut trep lan kinerja bisa dipercaya.

  • OLABO -40 Derajat Horizontal Kulkas 200/300L

    OLABO -40 Derajat Horizontal Kulkas 200/300L

    -40 ℃ Suhu Sedheng Freezer Suhu Sedheng nawakake macem-macem aplikasi riset lan panyimpenan, kayata eksperimen ilmiah suhu rendah, pengawetan plasma, biomaterial, vaksin, sifat biomedis produk militer.Cocog kanggo lembaga riset, industri elektronik, industri teknik kimia, rumah sakit, stasiun sanitasi lan antiepidemi, laboratorium universitas, industri militer.

  • OLABO -40 ℃ 450 l vertikal kulkas suhu kurang

    OLABO -40 ℃ 450 l vertikal kulkas suhu kurang

    Model Parameter BDF-40V450 Total volume efektif 450L Suhu panyimpenan -40℃ Catu daya terukur ~220V Frekuensi terukur 50Hz Konsumsi daya (kW · H / 24h) 7.8 Daya input 550W Perlindhungan saka kejut listrik Kelas I, tipe B Mode weker Alarm akusto-optik fungsi Suhu dhuwur lan sithik, sensor gagal Tingkat pendinginan 2 Cryogen Campuran refrigeran Ukuran sakabèhé (mm) 850×960×1860 (W*D*H) Ukuran studio (mm) 550×630×1140 (W*D*H) Bobot net saka kabeh ...
  • OLABO -40 ℃ 362l kulkas suhu rendah vertikal

    OLABO -40 ℃ 362l kulkas suhu rendah vertikal

    Parameter Model BDF-40V362 Tipe (rak/laci)/bahan Rak/baja tahan karat Jumlah lapisan papat Mode pendinginan (udara/pendingin langsung) Pendinginan langsung Mode defrosting (otomatis/manual) Manual Refrigerant /g R290/112g Tingkat kebisingan 55dB(A ) Suhu dering 10~32 ℃ sawetara suhu -30 ℃ ~ -40 ℃ Tegangan / frekuensi (v / hz) 220/50Hz Daya (W) 360 Saiki (a) 2.9 Bahan interior 304 stainless steel Bahan njaba Semprotan piring baja Insulasi Polyuret. ..
  • Kulkas Gabungan OLABO lan Freezer kanggo Panyimpenan Vaksin

    Kulkas Gabungan OLABO lan Freezer kanggo Panyimpenan Vaksin

    The Low Temperature Freezer nawakake macem-macem aplikasi riset lan panyimpenan, kayata eksperimen ilmiah suhu rendah, pengawetan plasma, biomaterial, vaksin, sifat biomedis produk militer.Cocog kanggo lembaga riset, industri elektronik, industri teknik kimia, rumah sakit, sanitasi lan stasiun, laboratorium universitas, industri militer.

  • OLABO -40 ℃ 100L Laboratorium Horizontal Freezer

    OLABO -40 ℃ 100L Laboratorium Horizontal Freezer

    -40 ℃ 100l vertikal kulkas suhu kurang

  • OLABO -40 ℃ Ultra Low Temperature Vertikal Freezer

    OLABO -40 ℃ Ultra Low Temperature Vertikal Freezer

    Model Parameter BDF-40V90 Suhu -10–40 ℃ Volume 50 Dimensi eksternal (W*D*H) 540*620*1115(mm) Dimensi internal (W*D*H) 361*429*406(mm) Tegangan (V) /Hz) 220/50 Daya (W) 250 Tipe iklim N Bobot net (kg) 75 Kauntungan Desain struktural: 1. Kothak njaba digawe saka piring baja cold-rolled kualitas dhuwur, lumahing diolah kanthi vitrifikasi perlindungan lingkungan lan proses uyuh, lan kothak utama digawe saka standar internasional SUS304 stainless steel ...