400T / H Auto Chemistry Analyzer BK-400

Katrangan singkat:

1. 400 tes saben jam.

2. 90 posisi Reagen.

3. 120 Reaksi cuvettes.

4. Sistem barcode sampel sing dibangun ing opsional.

5. 60 posisi sampel(90 posisi sampel opsional).

6. Probe karo fungsi anti-tabrakan, fungsi deteksi tingkat Cairan.


Detail Produk

Brosur

Tag produk

Parameter

Model BK-400
Sakabèhé Throughput 400 Tes / jam
Kinerja Metode Analisis Titik pungkasan, wektu tetep, Laju (Kinetik), Turbidimetri
  Sertifikasi CE, ISO9001, ISO14001, ISO13485
  Posisi Sampel 60 utawa 90 posisi sampel, sistem barcode dibangun ing kasedhiya
Sistem Sampel & Reagen Posisi Reagen 45 posisi reagen ing kulkas
  Volume sampel 2 ~ 70 μl
  Volume reagen 20-350 μl
  Probe Lapisan Teflon, kanthi fungsi anti-tabrakan, fungsi deteksi level cairan
  Ngumbah Probe Otomatis ngumbah interior lan njaba
  Reagen Cooling tray kulkasan karo ngalih sawijining
  Kontrol suhu 37 ± 0.1 ℃, ngawasi wektu nyata
Sistem Reaksi Cuvettes 120 cuvettes bisa digunakake maneh, dawa optik 6mm
  Mixer Probe Kab Independen aduk
  ngumbah Cuvettes otomatis ngumbah
  Fungsi STAT YA
Sistem Optik Sumber cahya Lampu halogen-tungsten 12V/30W
Spektrofotometri Spektrofotometri pasca-spektral
Dawane gelombang 340, 405, 450,510, 546, 578, 630,700nm
panyerepan 0~3.0 Abs
Kalibrasi & QC Kalibrasi Linear: K faktor, 1-titik, 2-titik lan multipoint linear
Non-Linear: Spline, Poligon, Indeks, Ogaritma, Logit-4P, Logit-5P
Kontrol kualitas Real-time QC, Westgard multi aturan, Cumulative Sum Check, Twin Plot(2D)
Manajemen Data Piranti lunak Windows 7/8/10, 32 utawa 64 bit
Sistem LIS Bi-arah, dukungan protokol HL7
Antarmuka akses LAN port
Printer Eksternal, macem-macem mode laporan kasedhiya
Kondisi Kerja Power Supply AC220V±10%,50/60Hz, 110V±10%,60Hz, 300W
Suhu 10~30 ℃
Konsumsi banyu Banyu deionisasi: 12L/H
Kelembapan 30-80%
Ukuran & Bobot Ukuran Eksternal (W * D * H) 1167 * 780 * 1016 mm
Bobot resik 193 kg
Ukuran Paket (W * D * H) 1348 * 928 * 1399 mm
Bobot reged 267 kg

1. Baki Reaksi
37±0.1 ℃, monitor wektu nyata.

2. Mixer Probe
Lapisan Teflon kanggo nyegah kontaminasi silang.

3. Baki Reagen
2-8 ℃ cooling kanggo 24 jam.

4. Sampel Jarum
Fungsi sensor level cairan.Fungsi anti-tabrakan.Deteksi wektu nyata volume reagen.

5. Ngumbah Probe
Sistem cuci 7 langkah mandiri.

6. Piranti Lunak
lunak pangguna-loropaken.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Ngundhuh:BK400 Auto Chemistry Analyzer 400T / H Auto Chemistry Analyzer BK-400

    BK400 Auto Chemistry Analyzer1

    Produk sing gegandhengan