Babagan awake dhewe

OLABO didegaké ing 2012, Produsen Peralatan laboratorium profesional

Tujuane kanggo nyedhiyakake solusi siji-mandeg peralatan lab kanggo kabeh pelanggan saka saindenging jagad.

Peralatan Laboratorium

Kita duwe macem-macem peralatan laboratorium kanggo macem-macem kabutuhan pelanggan.Kalebuperalatan laboratorium, peralatan reresik lan disinfeksi,produk pangayoman safety laboratorium, produk rantai dingin, peralatan medis, umumperalatan analitiklan sawetaraperalatan riset industri.

Nyerep kanthi ekstensif asil riset paling anyar saka sak ndonya, sinau kanthi andhap asor saka perusahaan domestik lan manca sing luar biasa, ngembangake sistem teknologi inti sing unggul kanthi cara sing mbukak lan kooperatif adhedhasar kamardikan, lan ngadeg ing jagad kanthi produk sing apik banget.

Tujuane OLABO yaiku mujudake impen para pelanggan ing bidang kesehatan.Liwat perbaikan lan ketekunan sing terus-terusan, kita bakal dadi pimpinan kelas donya.Adhering kanggo "nggawe produk kualitas kelas kapisan lan madegaken centenary jeneng account", OLABO wis nyiyapake test kualitas lengkap lan sistem kontrol.Pabrik kita wis liwatiISO13485, SO9001, CElan sertifikasi liyane, Saiki peralatan laboratorium kita wis didol menyang Asia Tenggara, Asia, Afrika, Sabuk lan Dalan lan negara liya.

OLABO nandheske konsep layanan "Mulai kanthi panjaluk pelanggan, Mungkasi kanthi kepuasan pelanggan".

OLABO ngupayakake kualitas produk lan layanan lengkap.Kanthi tim riset banget, tim kontrol kualitas kuwat, tim sales profesional lan tanggung jawab sawise-sale tim layanan.Perusahaan duwe 2000 karyawan.Saiki ana 22 bengkel.jembaré 932.900 m2.Pengalaman akeh babagan produksi riset ing baris lan produk medis wis entuk olabo supaya bisa nawakake macem-macem produk sing komprehensif lan kompetitif kanthi kualitas apik. Kita bisa ndhukung pamriksa pabrik pihak katelu.
2021 minangka taun epidemi COVID-19 sing abot.Rasa tanggung jawab sosial OLABO ngidini kitaproduk laboratorium PCRkanggo diangkut ing saindenging jagad kanthi segara lan darat. Kita nyedhiyakake solusi siji-mandeg kanggo laboratorium PCR,Laboratorium papan perlindungan seluler PCR proyek konstruksi kita wis diinstal ing macem-macem provinsi lan kutha ing China.Transportasi kasebut trep. Cedhak banget karo Bandara Jinan Yaoqiang.Sugeng rawuh ing perusahaan.

Olabo bakal terus kanggo njelajah lan eksploitasi wani marang torrent kangelan, lan duwe kapercayan kanggo mbangun mangsa heathier lan padhang kanggo kabeh pelanggan.