Produk Proteksi Udara

  • Produsen OLABO Ducted Fume-Hood (W) Kanggo Lab

    Produsen OLABO Ducted Fume-Hood (W) Kanggo Lab

    Iki minangka piranti teknis anyar ing bengkel kahanan udara lan bengkel sing resik.Lan iku digunakake digunakake ing elektron, kimia, mekanisme, medicine, universitas lan lab.Fume hood bisa digunakake ing operasi saka risiko potensial utawa faktor infèksi dingerteni, lan eksperimen flammability, volatilization mbledhos lan narkotika.Bisa nglindhungi operator lan conto.

  • Stasiun Kerja Mini PCR

    Stasiun Kerja Mini PCR

    Stasiun Kerja Mini PCR minangka piranti sing nyedhiyakake perlindungan sing aman lan lingkungan kanggo proses deteksi asam nukleat kanthi cepet ing klinik demam lan klinik darurat rumah sakit.Peralatan kasebut kaperang dadi telung area, yaiku area persiapan reagen, area persiapan spesimen lan area analisis amplifikasi.

  • Kabinet Aliran Laminar Bench Medis Tunggal

    Kabinet Aliran Laminar Bench Medis Tunggal

    Ana rong jinis:

    -Tekanan positif ing wilayah kerja mung nglindhungi sampel.

    - Tekanan negatif ing area kerja nglindhungi operator lan lingkungan.

  • OLABO Aerosol Adsorber Air Purifier with HEPA for Hospital

    OLABO Aerosol Adsorber Air Purifier with HEPA for Hospital

    Air Purifier minangka peralatan pemurnian, sing digunakake sacara liar ing rumah sakit, klinik cilik, laboratorium, kantor, ruang rapat lan omah, lsp. Bisa nglindhungi urip lan kesehatan liwat nyaring bledug, kuman lan virus ing udara.

  • Kabinet Aliran Laminar Vertikal OLABO kanthi Filter HEPA lan Lampu UV

    Kabinet Aliran Laminar Vertikal OLABO kanthi Filter HEPA lan Lampu UV

    Laminar Flow Cabinet-sample proteksi mung Laminar Flow Cabinet minangka bangku kerja utawa pager sing padha, sing nggawe lingkungan kerja sing bebas partikel kanthi njupuk udhara liwat sistem filtrasi lan kesel ing permukaan kerja ing aliran udara laminar utawa unidirectional.

  • CE Certified PCR Kabinet PCR workstation

    CE Certified PCR Kabinet PCR workstation

    Kabinet operasi PCR minangka jinis peralatan jinis aliran udara vertikal sing bisa nggawe lingkungan lokal kanthi kebersihan sing dhuwur.

  • OLABO Pass Box

    OLABO Pass Box

    The Pass Box minangka peralatan tambahan saka kamar resik.Utamane digunakake kanggo mindhah barang-barang cilik ing antarane wilayah sing resik lan wilayah sing resik, lan ing antarane wilayah sing resik lan wilayah sing ora resik, supaya bisa nyuda jumlah bukaan ruangan sing resik lan nyuda polusi menyang resik. kamar.suda kanggo tingkat ngisor.Jendela transfer digawe saka piring stainless steel, Gamelan lan resik.Lawang dobel disambungake kanggo nyegah kontaminasi salib kanthi efektif, lan dilengkapi piranti interlocking elektronik utawa mekanik.

  • Dispensing Booth (Sampling utawa Weighing Booth)

    Dispensing Booth (Sampling utawa Weighing Booth)

    Booth dispensing minangka peralatan pemurnian lokal sing dikhususake kanggo papan kayata farmasi, riset mikrobiologi lan eksperimen ilmiah.Menehi jenis vertikal, aliran udara unidirectional sing mrodhuksi tekanan negatif ing wilayah kerja, bagean saka udhara resik sirkulasi ing wilayah apa, part wis kosong kanggo wilayah toko kanggo nyegah kontaminasi salib, kanggo njamin kebersihan dhuwur ing karya. wilayah.

  • Kabinet Keamanan Biologi Kelas II A2

    Kabinet Keamanan Biologi Kelas II A2

    Kabinet safety biologi minangka peralatan sing dibutuhake ing laboratorium kanggo nggoleki mikrobiologi, biomedis, rekombinan DNA, eksperimen kewan lan produk biologi, utamane nalika operator kudu ngetrapake langkah-langkah protèktif, kayata medis lan kesehatan, farmasi, riset medis.

  • OLABO Kelas I Kabinet Keamanan Hayati

    OLABO Kelas I Kabinet Keamanan Hayati

    Kabinet safety biologis Kelas I bisa nglindhungi karusakan sing disebabake dening polusi aerosol, lan kanthi efektif nglindhungi personel lan lingkungan.Iki minangka inlet udara tekanan negatif ing jendela ngarep kabinèt safety biologi Kelas I sing bisa nglindhungi operator lan hawa ekzos liwat saringan HEPA sing bisa nglindhungi lingkungan.Kabinet safety Biologi Kelas I bisa diselehake ing ngendi wae kanthi struktur sing gampang lan portabel.

  • OLABO Lab Furniture Kelas II Kabinet Biosafety OEM

    OLABO Lab Furniture Kelas II Kabinet Biosafety OEM

    Telung pangayoman: operator, sampel lan lingkungan.

    Sistem aliran udara: 70% resirkulasi udara, 30% knalpot udara

    Kabinet A2 cocog kanggo nggarap riset mikrobiologi tanpa ana bahan kimia lan radionuklida sing molah malih utawa beracun.

  • Kabinet Keamanan Biologi Kelas II B2

    Kabinet Keamanan Biologi Kelas II B2

    BSC minangka jinis peralatan sing dibutuhake ing laboratorium mikrobiologi, ilmu biomedis, rekombinasi genetik, eksperimen kewan, lan produk biologi.Iki nduwe peran penting utamane nalika tumindak protèktif dibutuhake kanggo operator, kayata perawatan kesehatan, analisis farmasi lan riset biomedis.Peralatan iki nyedhiyakake lingkungan kerja sing bebas kuman lan bledug sajrone kultur bakteri.

  • Workstation Patologi OLABO kanggo Rumah Sakit Laboratorium

    Workstation Patologi OLABO kanggo Rumah Sakit Laboratorium

    Sampling bench patologi digunakake digunakake ing departemen patologi rumah sakit, laboratorium patologi, etc. Sistem ventilasi cukup nglindhungi operator adoh saka gas mbebayani diprodhuksi dening formalin sak sampling.Sistem banyu panas & adhem njamin bisa adaptasi kerja ing macem-macem iklim.

  • 11231BBC86-Pro Kelas II A2 Kabinet Safety Biologis

    11231BBC86-Pro Kelas II A2 Kabinet Safety Biologis

    Kabinet safety biologi minangka peralatan perlindungan safety dhasar ing laboratorium, sing bisa nyedhiyakake telung aspek perlindungan: awak manungsa, lingkungan lan conto.Produk iki minangka generasi anyar 11231BBC86

     

  • Produsen OLABO Ductless Fume-Hood (C)

    Produsen OLABO Ductless Fume-Hood (C)

    Ing laboratorium kimia, akeh bau, kelembapan lan zat korosif bakal diasilake sajrone eksperimen.Kanggo nglindhungi keamanan pangguna lan nyegah panyebaran polutan ing laboratorium, tudung asap digunakake.

123Sabanjure >>> Kaca 1 / 3