Detektor fluoresensi ATP

  • Detektor Fluoresensi Rapid ATP OLABO

    Detektor Fluoresensi Rapid ATP OLABO

    Detektor fluoresensi ATP adhedhasar prinsip luminescence kunang-kunang lan nggunakake "sistem luciferase-luciferin" kanggo ndeteksi adenosin trifosfat (ATP) kanthi cepet.Amarga kabeh organisme urip ngemot jumlah ATP sing tetep, isi ATP bisa kanthi jelas nuduhake jumlah total ATP sing ana ing bakteri utawa mikroorganisme liyane lan residu panganan ing sampel, sing digunakake kanggo ngadili status kesehatan.
    Detektor fluoresensi ATP cocok kanggo ngawasi titik kontrol utama ing proses produksi panganan lan minuman, lan sampling lan ngawasi wektu nyata dening sistem medis lan lembaga pengawasan kesehatan.