Sistem Pengolahan Sampel Otomatis

  • Sistem Pengolahan Sampel Otomatis BK-PR48

    Sistem Pengolahan Sampel Otomatis BK-PR48

    Sistem Pengolahan Sampel Otomatis BK-PR48 dilengkapi sistem saringan HEPA independen, lan Sistem Pengolahan Sampel Otomatis BK-PR48 bisa digunakake karo lemari keamanan biologis.Bisa ngrampungake bukaan / nutup tutup, dispensing, proteinase K / tambahan kontrol internal, mung butuh 16 menit kanggo nransfer 48 conto sekaligus, sing mbantu laboratorium kanthi cepet nambah kemampuan deteksi asam nukleat skala gedhe.