Sistem Immunoassay Chemiluminescence Otomatis

  • Sistem Immunoassay Chemiluminescence Otomatis Olabo

    Sistem Immunoassay Chemiluminescence Otomatis Olabo

    Sistem immunoassay chemiluminescence nggunakake teknologi pamisahan partikel magnetik, sing nggunakake partikel magnetik minangka operator antibodi, sing bisa disebarake kanthi merata ing sistem reaksi fase cair, kanthi kacepetan reaksi sing luwih cepet lan efisiensi sing luwih dhuwur.Nggunakake metode chemiluminescence enzimatik, sinyal cahya luwih stabil.Substrat enzimatik generasi anyar, kanthi sensitivitas sing luwih dhuwur lan luminescence luwih cepet.

    Dibandhingake karo merek internasional, reagen immunoassay chemiluminescence duwe konsistensi sing apik, tingkat kebetulan bisa tekan luwih saka 95%, lan presisi deteksi bisa tekan CV <2%.