Kabinet Keamanan Biologi

  • Kabinet Keamanan Biologi Kelas II A2

    Kabinet Keamanan Biologi Kelas II A2

    Kabinet safety biologi minangka peralatan sing dibutuhake ing laboratorium kanggo nggoleki mikrobiologi, biomedis, rekombinan DNA, eksperimen kewan lan produk biologi, utamane nalika operator kudu ngetrapake langkah-langkah protèktif, kayata medis lan kesehatan, farmasi, riset medis.

  • OLABO Kelas I Kabinet Keamanan Hayati

    OLABO Kelas I Kabinet Keamanan Hayati

    Kabinet safety biologis Kelas I bisa nglindhungi karusakan sing disebabake dening polusi aerosol, lan kanthi efektif nglindhungi personel lan lingkungan.Iki minangka inlet udara tekanan negatif ing jendela ngarep kabinèt safety biologi Kelas I sing bisa nglindhungi operator lan hawa ekzos liwat saringan HEPA sing bisa nglindhungi lingkungan.Kabinet safety Biologi Kelas I bisa diselehake ing ngendi wae kanthi struktur sing gampang lan portabel.

  • OLABO Lab Furniture Kelas II Kabinet Biosafety OEM

    OLABO Lab Furniture Kelas II Kabinet Biosafety OEM

    Telung pangayoman: operator, sampel lan lingkungan.

    Sistem aliran udara: 70% resirkulasi udara, 30% knalpot udara

    Kabinet A2 cocog kanggo nggarap riset mikrobiologi tanpa ana bahan kimia lan radionuklida sing molah malih utawa beracun.

  • Kabinet Keamanan Biologi Kelas II B2

    Kabinet Keamanan Biologi Kelas II B2

    BSC minangka jinis peralatan sing dibutuhake ing laboratorium mikrobiologi, ilmu biomedis, rekombinasi genetik, eksperimen kewan, lan produk biologi.Iki nduwe peran penting utamane nalika tumindak protèktif dibutuhake kanggo operator, kayata perawatan kesehatan, analisis farmasi lan riset biomedis.Peralatan iki nyedhiyakake lingkungan kerja sing bebas kuman lan bledug sajrone kultur bakteri.

  • 11231BBC86-Pro Kelas II A2 Kabinet Safety Biologis

    11231BBC86-Pro Kelas II A2 Kabinet Safety Biologis

    Kabinet safety biologi minangka peralatan perlindungan safety dhasar ing laboratorium, sing bisa nyedhiyakake telung aspek perlindungan: awak manungsa, lingkungan lan conto.Produk iki minangka generasi anyar 11231BBC86

     

  • Kabinet Keamanan Biologi Kelas II A2 Paling Cilik

    Kabinet Keamanan Biologi Kelas II A2 Paling Cilik

    Kabinet safety biologi minangka peralatan sing dibutuhake ing laboratorium kanggo nggoleki mikrobiologi, biomedis, rekombinan DNA, eksperimen kewan lan produk biologi, utamane nalika operator kudu ngetrapake langkah-langkah protèktif, kayata medis lan kesehatan, farmasi, riset medis.

  • NSF Certified Kelas II B2 Kabinet Safety Biologis

    NSF Certified Kelas II B2 Kabinet Safety Biologis

    Produk iki kalebu Kabinet Biosafety Kelas II B2 (BSC) sing tundhuk karo syarat Standar AS ANSI/NSF49:2016.BSC minangka jinis sistem filtrasi tekanan negatif kanggo nglindhungi operator, lingkungan laboratorium lan bahan eksperimen.

  • Kabinet Keamanan Biologi Kelas III

    Kabinet Keamanan Biologi Kelas III

    Kabinet Biosafety Kelas III babar blas terlampir lan gas-nyenyet, iku uga bisa nyukupi syarat saka operasi Kelas I, II, III, IV faktor pathogenic.Bisa digunakake ing laboratorium P3, P4.

  • EN Certified Biological Safety Kabinet

    EN Certified Biological Safety Kabinet

    Kabinet iki ditetepake minangka lemari keamanan mikrobiologi kelas II A2.Iki kabeh cocog karo standar internasional kanggo kabinet biologi EN 12469:2000 standar.Kabinet safety mikrobiologi minangka jinis sistem filtrasi tekanan negatif kanggo nglindhungi operator, lingkungan laboratorium lan bahan kerja.

  • NSF Certified Kelas II A2 Kabinet Safety Biologis

    NSF Certified Kelas II A2 Kabinet Safety Biologis

    Kabinet iki ditetepake minangka lemari keamanan mikrobiologi kelas II A2.

  • Kabinet Keamanan Biologi Kelas II A2

    Kabinet Keamanan Biologi Kelas II A2

    Kabinet safety biologi minangka peralatan sing dibutuhake ing laboratorium kanggo nggoleki mikrobiologi, biomedis, rekombinan DNA, eksperimen kewan lan produk biologi, utamane nalika operator kudu ngetrapake langkah-langkah protèktif, kayata medis lan kesehatan, farmasi, riset medis.Peralatan kita nyedhiyakake lingkungan kerja sing aman sing ora ana bakteri lan bledug sajrone proses kultur bakteri.