Laboratorium Biosafety

LABORATORIUM BIOSAFETY

Laboratorium Biosafety OLABO bisa diangkut minangka unit kabeh. Iku bakal ngirit wektu, gaweyan lan biaya sing ana gandhengane karo desain lan konstruksi laboratorium tradisional.Pelanggan bisa nggunakake langsung sawise nyambungake sumber daya lan banyu.Umumé, Laboratorium Biosafety OLABO kalebu telung model khas: Laboratorium HIV, Laboratorium P2 lan Laboratorium PCR, lan telung distribusi kasebut ing laboratorium lengkap liyane, lan sistem laboratorium liyane.

Laboratorium biosafety lengkap kalebu bagean ing ngisor iki

1. Reresik area: kalebu kantor, ruang rapat, kamar istirahat, gudang resik, koridor resik, lsp.

2. Wilayah semi-polusi: kalebu kamar penyangga, koridor semi-polusi, lsp.

3. Area terkontaminasi: kalebu resepsi spesimen, ruang pangolahan, imunisasi biokimia, ruang pemeriksaan klinis, laboratorium HIV, laboratorium mikrobiologi, laboratorium PCR, ruang sel, unsur jejak, ruang tuberkulosis, ruang dekontaminasi, perpustakaan spesimen, panyimpenan dingin, lsp.

UPS.Kamar produksi banyu disusun miturut posisi sing beda-beda, lan telung wilayah ing ndhuwur bisa disetel.
Kalebu proyek dekorasi area eksperimen lan kamar tambahan sing nglayani area eksperimen, rekayasa sistem pendingin udara pemurnian sing relatif mandiri., Teknik listrik lan otomasi, teknik drainase lan peralatan pendukung departemen inspeksi (kayata: lemari safety biologis, hood fume, meja kerja eksperimental, UPS, mesin nggawe banyu, peralatan perawatan limbah, lsp).

生物安全实验室
111