Centrifuge

  • Tabel Top TG-16E centrifuge kacepetan dhuwur

    Tabel Top TG-16E centrifuge kacepetan dhuwur

    TG-16E minangka centrifuge kacepetan dhuwur desktop sing dikontrol dening mikrokomputer.Mesin kasebut digawe saka baja, lan permukaane disemprotake karo plastik, saengga nduweni kaku sing apik, kekuatan dhuwur, wangun novel, katon ayu, swara kurang, mundhak suhu cilik, Iki digunakake digunakake ing medis lan biologi, kimia, pharmaceutical lan riset ilmiah liyane, pendidikan lan departemen produksi.Iku nggunakake pasukan centrifugal kuwat kui dening rotasi-kacepetan dhuwur saka rotor kanggo misahake Cairan lan partikel padhet utawa komponen ing Cairan campuran, lan cocok kanggo misahake cepet saka conto tilak.sintesis.

  • OLABO Mini Centrifuge karo Composite Rotors Lab Centrifuge

    OLABO Mini Centrifuge karo Composite Rotors Lab Centrifuge

    Mini Centrifuge adopts konsep desain majeng lan teknologi Manufaktur, karo katon Gamelan lan ayu, struktur kompak lan stabil, desain pangguna-loropaken, karo fungsi ngalih flipopen, lan mandeg otomatis nalika tutup dibukak; Centrifuge mini dipunéwahi cocok banget kanggo filtrasi microtube. lan sentrifugasi kanthi cepet, pamisahan sel getih mikro, pangolahan sampel mikroba, centrifugasi partisi eksperimen PCR, nyegah cairan sing digantung ing tembok tabung centrifuge, iku pilihan pisanan kanggo ngolah batch cilik sampel centrifugal.

  • TD-4M multi-rotor desktop centrifuge kacepetan kurang

    TD-4M multi-rotor desktop centrifuge kacepetan kurang

    TD-4M minangka centrifuge desktop multi-rotor sing dikontrol mikrokomputer.Mesin kasebut digawe saka baja, lan permukaane disemprotake, saengga nduweni kekakuan sing apik, kekuatan dhuwur, wangun novel, katon apik, gangguan kurang lan kenaikan suhu.Cilik, aman lan dipercaya.Mesin kasebut nggunakake drive motor tanpa pangopènan tanpa sikat DC, kontrol mikrokomputer, lan proteksi tutup lawang, sing nggawe operasi sampeyan luwih aman, luwih gampang lan dipercaya.Bisa digunakake kanthi wiyar ing pamisahan partikel saka macem-macem Kapadhetan ing laboratorium riset ilmiah lan unit produksi kayata radioimmunoassay garing, biokimia, lan pharmaceuticals.