Operating Theater sing resik

Operating Theater sing resik

1. Nyegah polutan njaba mlebu ing ruang operasi

2. ngresiki hawa sing mili menyang kamar operasi

3. Njaga negara tekanan positif

4. Cepet lan èfèktif kesel polusi tengen nang kamar

5. Ngontrol polutan lan nyuda kemungkinan polusi

6. Sterilizing lan disinfecting obyek lan kanggo pas

7. Langsung mbuwang barang-barang sing najis.

General Clean Operating Theater

The General Clean Operating Theater kanggo operasi umum (ora kalebu operasi Kelas A), operasi ginekologi, lsp.

Konsentrasi Rata-rata Maksimum Bakteri Pemukiman: 75~150/m³

Pemurnian udara: Kelas 10.000

Air diresiki dening primer, medium lan HEPA saringan ing urutan mili liwat stopkontak ing langit-langit menyang téater operasi lan diresiki udhara resik mekso udhara rereged metu saka stopkontak, kanggo mesthekake yen téater tetep resik.

Teater Operasi Laminar Flow nggunakake teknologi pemurnian hawa kanggo ngontrol lan ngobati polusi mikrobiologis kanthi macem-macem, kanthi tujuan kanggo mesthekake yen karesikan ruangan cocog kanggo macem-macem operasi lan nyedhiyakake kahanan operasi sing resik lan nyaman kanthi suhu lan kelembapan sing tepat.

COT4 COT2 COT3

Operating Theater sing resik