Instrumen Klinis & Analitik

  • Sistem Deteksi Kuantitatif Fluoresensi LEIA-X4

    Sistem Deteksi Kuantitatif Fluoresensi LEIA-X4

    Pambuka

    PCR wektu nyata digunakake kanggo deteksi sensitif, spesifik lan kuantifikasi target asam nukleat.Kita wis ngembangake algoritma desain uji sing kuat, bupati qPCR sing dioptimalake, piranti lunak analisis data intuisi, lan instrumentasi fleksibel kanggo mbantu nggunakake kekuwatan qPCR ing macem-macem aplikasi sing sugih lan macem-macem.Jelajahi solusi sing kuat kanggo riset adhedhasar qPCR.

    Aplikasi

    Bisa digunakake kanthi akeh kanggo riset penyakit Infèksius, Deteksi patogen panganan, deteksi patogen Waterborne, analytics Pharmaceutical, riset sel stem, riset Pharmacogenomics, Onkologi lan riset penyakit genetik, Ilmu tanduran lan bioteknologi pertanian.

     

  • Laboratorium OLABO Horizontal/Vertikal Elektroforesis Power Supply

    Laboratorium OLABO Horizontal/Vertikal Elektroforesis Power Supply

    BG-Power300 bisa nyedhiyakake daya kanggo elektroforesis asam nukleat horisontal lan sistem elektroforesis vertikal cilik.Elektroforesis bisa ditindakake kanthi voltase, arus utawa daya konstan.
    Bisa nyuplai daya sing dibutuhake kanggo sistem elektroforesis vertikal mini BG-verMINI, sistem elektroforesis horisontal seri BG-sub, tank transfer vertikal mini BG-verBLOT lan sistem elektroforesis sing cocog karo perusahaan liyane.

  • OLABO China Tissue Embedding Center & Cooling Plate

    OLABO China Tissue Embedding Center & Cooling Plate

    Mesin embedding parafin minangka jinis peralatan sing ngemot blok lilin jaringan awak manungsa utawa spesimen kewan lan tanduran sawise dehidrasi lan kecemplung lilin kanggo diagnosis histologis utawa riset sawise ngiris.Cocog kanggo perguruan tinggi medis, departemen patologi rumah sakit, institusi riset medis, unit riset kewan lan tanduran lan departemen tes panganan.

  • Kit Tabung Sampling Virus Sekali Pakai

    Kit Tabung Sampling Virus Sekali Pakai

    Ing kahanan epidemi saiki, koleksi sampel virus minangka bagéyan penting saka deteksi virus.Tabung sampling virus sing bisa digunakake bisa ngumpulake, ngeterake, mateni lan nyimpen conto virus saka bagean tartamtu saka awak manungsa. (Ora kasedhiya ing AS)

     

  • Kit Ekstraksi Asam Nukleat

    Kit Ekstraksi Asam Nukleat

    Sistem manik-manik magnetik lan buffer kanthi efek pamisahan unik bisa digunakake kanggo ngekstrak DNA/RNA virus kanthi kemurnian dhuwur saka conto kanthi cepet, sensitif banget lan efisien.Asam nukleat sing diekstrak lan diresiki bisa digunakake ing macem-macem eksperimen hilir umum kayata pencernaan larangan, transkripsi mbalikke, PCR, RT-PCR, Southernblot, lsp. Cakupan aplikasi: ekstraksi DNA utawa RNA virus kanthi cepet saka plasma, serum, urin, asites, cairan kultur sel, supernatan, dan cairan tubuh bebas sel.

  • Sistem Ekstraksi Asam Nukleat Otomatis OLABO

    Sistem Ekstraksi Asam Nukleat Otomatis OLABO

    Sistem Ekstraksi Asam Nukleat Otomatis BK-AutoHS96 minangka peralatan high-throughput otomatis kanthi tambahan sampel otomatis, ekstraksi asam nukleat lan konfigurasi sistem PCR.Kanthi reagen ekstraksi manik magnetik, cocok kanggo ekstraksi asam nukleat otomatis lan pemurnian 1-96 sampel klinis saka macem-macem jinis.Fungsi penanganan cairan otomatis sing fleksibel bisa ngrampungake pemuatan sampel lan distribusi reagen miturut syarat.Desain piranti lunak manungsa, operasi prasaja, ora ana langkah manual, ningkatake efisiensi kerja.

  • OLABO PCR Thermal Cycler

    OLABO PCR Thermal Cycler

    Sikler termal minangka instrumen sing nindakake amplifikasi asam nukleat kanthi reaksi rantai polimerase.Utamane digunakake ing institusi medis, laboratorium uji amplifikasi gen klinis sing nyukupi syarat, lembaga riset ilmiah, universitas, lsp.

  • Mesin Screw Capping Otomatis VTM Laboratorium PCR OLABO

    Mesin Screw Capping Otomatis VTM Laboratorium PCR OLABO

    Laboratorium Departemen Klinis Unit Gawat Darurat
    departemen demam institusi kesehatan utami laboratorium tes medis pihak katelu pusat kontrol penyakit, stasiun tes, lsp.

  • Lab Nganggo Sistem Ekstraksi Asam Nukleat Otomatis BNP96

    Lab Nganggo Sistem Ekstraksi Asam Nukleat Otomatis BNP96

    Sistem BNP96 dioptimalake kanggo pemurnian asam nukleat kanthi dhuwur - 96 conto sing diekstrak kurang saka siji jam.Mbutuhake persiyapan minimal kanthi bantuan kit reagen sing wis diisi, protokol sing wis dimuat kanggo macem-macem jinis sampel, lan pengawasan dek, Sistem BNP96 nggedhekake produktivitas lan nyuda kesalahan penanganan kanthi dramatis.

  • Sistem Immunoassay Chemiluminescence Otomatis Olabo

    Sistem Immunoassay Chemiluminescence Otomatis Olabo

    Sistem immunoassay chemiluminescence nggunakake teknologi pamisahan partikel magnetik, sing nggunakake partikel magnetik minangka operator antibodi, sing bisa disebarake kanthi merata ing sistem reaksi fase cair, kanthi kacepetan reaksi sing luwih cepet lan efisiensi sing luwih dhuwur.Nggunakake metode chemiluminescence enzimatik, sinyal cahya luwih stabil.Substrat enzimatik generasi anyar, kanthi sensitivitas sing luwih dhuwur lan luminescence luwih cepet.

    Dibandhingake karo merek internasional, reagen immunoassay chemiluminescence duwe konsistensi sing apik, tingkat kebetulan bisa tekan luwih saka 95%, lan presisi deteksi bisa tekan CV <2%.

  • Sistem Pengolahan Sampel Otomatis BK-PR48

    Sistem Pengolahan Sampel Otomatis BK-PR48

    Sistem Pengolahan Sampel Otomatis BK-PR48 dilengkapi sistem saringan HEPA independen, lan Sistem Pengolahan Sampel Otomatis BK-PR48 bisa digunakake karo lemari keamanan biologis.Bisa ngrampungake bukaan / nutup tutup, dispensing, proteinase K / tambahan kontrol internal, mung butuh 16 menit kanggo nransfer 48 conto sekaligus, sing mbantu laboratorium kanthi cepet nambah kemampuan deteksi asam nukleat skala gedhe.

  • Sistem Ekstraksi Asam Nukleat Otomatis OLABO BK-HS96

    Sistem Ekstraksi Asam Nukleat Otomatis OLABO BK-HS96

    BK-HS96 minangka throughput dhuwur, sensitivitas dhuwur kanthi otomatis diekstrak peralatan pemurnian asam nukleat, kit ekstraksi asam nukleat sing cocog digunakake kanthi otomatis ngrampungake ekstraksi asam nukleat sampel, fleksibel, asil stabil, murah, dilengkapi piranti filtrasi sing efisien lan gerbang safety. desain, iku bisa èfèktif supaya infèksi salib lan njamin kualitas ekstraksi asam nukleat., njamin kualitas asam nukleat.

  • Sistem Ekstraksi Asam Nukleat OLABO/DNA RNA BK-HS32

    Sistem Ekstraksi Asam Nukleat OLABO/DNA RNA BK-HS32

    BK-HS32 minangka throughput dhuwur, sensitivitas dhuwur kanthi otomatis diekstrak peralatan pemurnian asam nukleat, kit ekstraksi asam nukleat sing cocog digunakake kanggo ngrampungake ekstraksi asam nukleat sampel kanthi otomatis, fleksibel, asil stabil, murah, dilengkapi piranti filtrasi sing efisien lan gerbang safety. desain, iku bisa èfèktif supaya infèksi salib lan njamin kualitas ekstraksi asam nukleat., njamin kualitas asam nukleat.

  • Peralatan Medis Portable Elisa Microplate Reader

    Peralatan Medis Portable Elisa Microplate Reader

    Parameter saluran Pengukuran Vertikal 8-saluran jalur optik Panjang gelombang Range 400~800 nm Filter Standar 405, 450, 492, 630nm saringan standar, dawa gelombang liyane opsional.Cakram panyaring ndhukung muat 10 saringan.Maca sawetara 0.000~4.000 Abs Linear sawetara 0.000~3.000 Abs Repeatability saka absorbency CV≤1.0% Stabilitas ≤±0.003Abs Akurasi absorbency Nalika Nilai absorbance [0.0 ~ 1.0], kesalahan punika ≤ Ab ± 0. [1.0 ~ 2.0]...
  • OLABO Medical Elisa Microplate Washer kanggo Lab

    OLABO Medical Elisa Microplate Washer kanggo Lab

    Mesin cuci microplate minangka piranti medis sing khusus digunakake kanggo ngresiki microplate, lan umume digunakake bebarengan karo maca microplate.Utamane digunakake kanggo ngresiki sawetara residu sawise deteksi piring ELISA, saéngga nyuda kesalahan sing disebabake residu ing proses deteksi sabanjure.Wis akeh digunakake ing reresik piring enzim-label ing rumah sakit, stasiun getih, sanitasi lan stasiun Nyegah epidemi, pabrik reagen, lan laboratorium riset.

12Sabanjure >>> Kaca 1 / 2