Produk Deteksi Coronavirus

  • Kit Uji Antigen SARS-CoV-2 (Emas Koloid)

    Kit Uji Antigen SARS-CoV-2 (Emas Koloid)

    Deteksi antigen kanthi cepet nuduhake aplikasi antibodi khusus protein nukleokapsid koronavirus anyar ing deteksi langsung patogen ing sampel, asil bisa digunakake minangka bukti langsung saka identifikasi awal infeksi patogen utawa ora, ndeteksi kanthi cepet (15min) , operasi trep saka metode deteksi koronavirus Anyar.Skenario sing ditrapake: Kapabilitas deteksi asam nukleat sing lemah, kemampuan deteksi ora cukup, lan papan sing mbutuhake asil sing penting.Wis akeh digunakake ing Eropa, Amerika, Asia, Afrika lan wilayah liyane, lan bebarengan karo tes asam nukleat wis dadi cara deteksi penting kanggo nyegah lan ngontrol epidemi COVID-19.

  • Sistem Ekstraksi Asam Nukleat OLABO/DNA RNA BK-HS32

    Sistem Ekstraksi Asam Nukleat OLABO/DNA RNA BK-HS32

    BK-HS32 minangka throughput dhuwur, sensitivitas dhuwur kanthi otomatis diekstrak peralatan pemurnian asam nukleat, kit ekstraksi asam nukleat sing cocog digunakake kanggo ngrampungake ekstraksi asam nukleat sampel kanthi otomatis, fleksibel, asil stabil, murah, dilengkapi piranti filtrasi sing efisien lan gerbang safety. desain, iku bisa èfèktif supaya infèksi salib lan njamin kualitas ekstraksi asam nukleat., njamin kualitas asam nukleat.

  • BNP Series Nucleic Acid Extractor

    BNP Series Nucleic Acid Extractor

    Ekstraktor asam nukleat minangka produk berteknologi tinggi sing nggunakake metode manik magnet universal kanggo ngekstrak asam nukleat, lan duwe proses otomatis.
    Wis kaluwihan saka akurasi dhuwur, kacepetan extraction cepet, asil stabil, lan operasi gampang.Nggunakake piring sumur jero 96-sumur khusus, 1-32 conto bisa dioperasikake bebarengan.
    Gunakake rod magnetik ing rak rod magnetik saka kabin eksperimen kanggo mindhah manik magnetik karo asam nukleat menyang macem-macem
    Ing sumur reagen, lengen pengaduk sing dilapisi ing lapisan njaba batang magnet digunakake kanggo bola-bali lan cepet nglakoake cairan kanggo nggawe cairan lan manik-manik magnet dadi seragam.Sawise lisis sel, adsorpsi asam nukleat, cuci lan elusi, asam nukleat kemurnian dhuwur pungkasane dipikolehi.