Penampungan Vaksinasi COVID-19

Nggunakake solusi program vaksinasi, Saben laboratorium seluler wis cukup Penyetor lan consumables ingpapan kanggo operate kanggo 1 sasi sadurunge padha kudu restocked.Saben lab seluler nduweni 1 dokter, 3 perawat kadhaptar, lan 9personel dhukungan medis.Saben laboratorium bisa nyedhiyakake 833 vaksin saben dina lan nganti 25.000 saben wulan, bisa digunakake nganti 10 jam saben dina.

Proses (Staf Medis saben Lab)

*OLABO tanggung jawab kanggo ngirim lan ngatur panyebaran vaksin kanthi aman lan tepat.Ora ananoto pihak katelu kanggo nggawe lan ora ana transfer sing resiko telat.Kita nggunakake peralatan kelas militèr bebarengan karo sing paling dhuwurtingkat profesionalisme asalé saka dekade pengalaman operasional.
*solusi program vaksinasi nggunakake personel medis sing terlatih lan dilengkapi lan njamin akuisisi, transportasi,pangiriman, lan panyimpenan vaksin kanggo COVID-19 utawa penyakit sing bisa dicegah karo vaksin.
*Iki minangka modul 12 meter kanthi AC, kulkas, freezer, lampu, meja, PPE lan kabeh fasilitas sing dibutuhake kanggo ngoperasikakelaboratorium medis sing sukses lan resik.Saben lab wis kebak fungsi karo banyu resik, jedhing, wc lan bisa kepasang menyang dayasumber, mbukak ing generator utawa operate rampung mati kothak karo solar.
* Iki nggabungake jaringan IT sing komprehensif lan bisa nyithak kertu vaksinasi sing cocog karo individu.

Spesifikasi

EKSTERIOR - Kontainer HC Standar ISO 40' - Rampung baja wadhah segara.
* INTERIOR - 25mm panel baja rampung Anti-Bacterial karo wool rock (20mm).
* INSULASI - 50mm Rock Wool insulasi + 25mm Air Gap + Rock Wool terisolasi panel baja.
* DIMENSI – Njaba - (Dawa) 12,159 x (Jembar) 2,438 x (Dhuwur) 2,684
Ing njero - (Dawa) 11.871 x (Jembar) 2.158 x (Dhuwur) 2.200
* KAMAR / Adus - Kamar mandi lengkap - Toilet & Wastafel
* ELEKTRONIK - Komputer Laptop kanthi piranti lunak Microsoft 365 lan Printer Laser sing bisa nyithak kertu vaksin.
* FURNITURE & LIGHTING - Meja Kantor kanthi laci file, Kursi, Kursi lan Lampu Ujian lan Lampu Siram LED Overhead.
* JENDELA LAN PINTU – Jendela Terisolasi Kaca Low-E Kaca – Terisolasi Tahan Api 1/2 Pintu Baja Lite dengan Rangka Las.
* FREEZER & Kulkas - Siji Freezer sing bisa -70F lan loro Kulkas Pintu Kaca Medis sing bisa 33F nganti 50F.
* HVAC - LG Kaset Langit-langit Sistem 3-Zone - 24.000 BTU Outdoor - 7k + 7k + 7k Indoor - 21.7 SEER.
* FLOORING - Lantai Anti-Bacterial - Tile VCT Dekoratif.
* Kontrol suhu njero ruangan lan asor terus-terusan (sistem kontrol tekanan otomatis cerdas +/-).
* Rampung mblokir virus lan tetesan kanthi tekanan positif ing area staf medis lan FFU ing wilayah sing dipriksa.
* Apik banget kanggo gema (Emisi nol senyawa organik sing molah malih).
* Ngirit energi dhuwur ing efek saben lab sistem.
* Dhuwur tliti lan kualitas produk dening produksi massal otomatis saka tanduran.
* Resistance korosi lan umur layanan dawa (luwih saka 70 taun, laporan MIT).
* 100% Pabrik-Diprodhuksi banjur gampang diinstal ing situs
* Tahan korosi lan umur dawa (luwih saka 70 taun, laporan MIT)
内部
1
2
Hubungi OLABO kanggo informasi luwih lengkap.