Kit Tabung Sampling Virus Sekali Pakai

  • Kit Tabung Sampling Virus Sekali Pakai

    Kit Tabung Sampling Virus Sekali Pakai

    Ing kahanan epidemi saiki, koleksi sampel virus minangka bagéyan penting saka deteksi virus.Tabung sampling virus sing bisa digunakake bisa ngumpulake, ngeterake, mateni lan nyimpen conto virus saka bagean tartamtu saka awak manungsa. (Ora kasedhiya ing AS)