Elektroforesis

  • Laboratorium OLABO Horizontal/Vertikal Elektroforesis Power Supply

    Laboratorium OLABO Horizontal/Vertikal Elektroforesis Power Supply

    BG-Power300 bisa nyedhiyakake daya kanggo elektroforesis asam nukleat horisontal lan sistem elektroforesis vertikal cilik.Elektroforesis bisa ditindakake kanthi voltase, arus utawa daya konstan.
    Bisa nyuplai daya sing dibutuhake kanggo sistem elektroforesis vertikal mini BG-verMINI, sistem elektroforesis horisontal seri BG-sub, tank transfer vertikal mini BG-verBLOT lan sistem elektroforesis sing cocog karo perusahaan liyane.