ELISA

  • Peralatan Medis Portable Elisa Microplate Reader

    Peralatan Medis Portable Elisa Microplate Reader

    Parameter saluran Pengukuran Vertikal 8-saluran jalur optik Panjang gelombang Range 400~800 nm Filter Standar 405, 450, 492, 630nm saringan standar, dawa gelombang liyane opsional.Cakram panyaring ndhukung muat 10 saringan.Maca sawetara 0.000~4.000 Abs Linear sawetara 0.000~3.000 Abs Repeatability saka absorbency CV≤1.0% Stabilitas ≤±0.003Abs Akurasi absorbency Nalika Nilai absorbance [0.0 ~ 1.0], kesalahan punika ≤ Ab ± 0. [1.0 ~ 2.0]...
  • OLABO Medical Elisa Microplate Washer kanggo Lab

    OLABO Medical Elisa Microplate Washer kanggo Lab

    Mesin cuci microplate minangka piranti medis sing khusus digunakake kanggo ngresiki microplate, lan umume digunakake bebarengan karo maca microplate.Utamane digunakake kanggo ngresiki sawetara residu sawise deteksi piring ELISA, saéngga nyuda kesalahan sing disebabake residu ing proses deteksi sabanjure.Wis akeh digunakake ing reresik piring enzim-label ing rumah sakit, stasiun getih, sanitasi lan stasiun Nyegah epidemi, pabrik reagen, lan laboratorium riset.