Pitakonan

P: Apa sampeyan perusahaan dagang utawa pabrikan?
A: We are profesional Pabrik peralatan lab lan kita duwe pabrik kita dhewe.
Lan kita nampa layanan OEM, kita duwe luwih saka 10 taun pengalaman OEM.

Q: Suwene wektu pangiriman sampeyan?
A: Umume ing 7 dina kerja sawise nampa pembayaran 100% yen barang kasebut ana ing saham.Utawa 15 dina kerja yen barang ora ana ing saham, gumantung saka jumlah pesenan.

P: Apa sampeyan nyedhiyakake conto?Apa gratis?
A: Ya, kita bisa menehi sampel.Ngelingi nilai dhuwur produk kita, sampel ora gratis, nanging kita bakal menehi rega paling apik kalebu biaya pengiriman.

P: Kepiye babagan istilah pembayaran OLABO?
A: T/T & L/C

P: Kepiye babagan validitas kutipan OLABO?
A: Biasane 15 dina minangka pengiriman barang lan kurs bisa fluktuasi.

Q: Carane babagan paket?
A: film gelembung + Katun + kasus kayu standar ekspor.

Q: Carane mriksa barang?
A:Produk bakal dicenthang dening frist Staff QC kita, banjur manager proejct kita.Klien bisa teka lan mriksa dhewe utawamriksa pihak katelu kasedhiya.