Sistem Deteksi Kuantitatif Fluoresensi

  • Sistem Deteksi Kuantitatif Fluoresensi LEIA-X4

    Sistem Deteksi Kuantitatif Fluoresensi LEIA-X4

    Pambuka

    PCR wektu nyata digunakake kanggo deteksi sensitif, spesifik lan kuantifikasi target asam nukleat.Kita wis ngembangake algoritma desain uji sing kuat, bupati qPCR sing dioptimalake, piranti lunak analisis data intuisi, lan instrumentasi fleksibel kanggo mbantu nggunakake kekuwatan qPCR ing macem-macem aplikasi sing sugih lan macem-macem.Jelajahi solusi sing kuat kanggo riset adhedhasar qPCR.

    Aplikasi

    Bisa digunakake kanthi akeh kanggo riset penyakit Infèksius, Deteksi patogen panganan, deteksi patogen Waterborne, analytics Pharmaceutical, riset sel stem, riset Pharmacogenomics, Onkologi lan riset penyakit genetik, Ilmu tanduran lan bioteknologi pertanian.