Hardness Tester

  • OLABO Manual utawa Automatic Digital Tablet Hardness Tester

    OLABO Manual utawa Automatic Digital Tablet Hardness Tester

    Penguji kekerasan tablet digunakake kanggo ngukur kekerasan tablet.Sensor tekanan presisi dhuwur njamin presisi lan reproduksi tes.Pemuatan manual lan kompres tablet manual, operasi gampang.Sistem bisa nyadari tampilan otomatis, latching otomatis, reset otomatis, test siklus otomatis, koreksi kesalahan linear otomatis lan diagnosis kesalahan otomatis.