Inkubator

  • Inkubator Mold

    Inkubator Mold

    Seri produk iki akeh digunakake ing medis lan kesehatan, pencegahan lan inspeksi epidemi, biofarmasi, riset peternakan, perlindungan lingkungan, riset ilmiah pertanian lan lapangan liyane.

  • OLABO Medicine Stabilitas Test Chamber

    OLABO Medicine Stabilitas Test Chamber

    Peralatan iki nyedhiyakake lingkungan suhu sing stabil, asor lan katerangan kanggo evaluasi invalidasi obat industri Pharmaceutical.Iki ditrapake ing tes nyepetake obat, tes pertumbuhan, tes kelembapan sing dhuwur lan tes iluminasi sing dhuwur.

  • Inkubator Mold

    Inkubator Mold

    Seri produk iki akeh digunakake ing medis lan kesehatan, pencegahan lan inspeksi epidemi, bio-pharmaceutical, riset peternakan, perlindungan lingkungan, riset ilmiah pertanian lan lapangan liyane.

  • OLABO Laboratorium Pemanas Metal Dry Bath Incubator

    OLABO Laboratorium Pemanas Metal Dry Bath Incubator

    Bath Garing bisa digunakake digunakake ing pengawetan lan reaksi conto, amplifikasi DNA lan elektroforesis predenaturasi, koagulasi serum lan conto biokimia liyane saka proses inkubasi suhu konstan.Miturut ukuran tabung test bisa dilengkapi bolongan beda liwat pemblokiran dadi panas, tabung test dadi panas suhu pancet.

  • Inkubator Suhu Konstan kanggo Lab lan Rumah Sakit

    Inkubator Suhu Konstan kanggo Lab lan Rumah Sakit

    Inkubator suhu konstan cocok kanggo eksperimen budidaya mikroorganisme lan bakteri ing industri industri lan pertambangan, pangolahan panganan, biokimia, pertanian, biologi lan obat-obatan.

  • Laboratorium PCR Metal Dry Bath Incubator kanggo Lab

    Laboratorium PCR Metal Dry Bath Incubator kanggo Lab

    OLB-DH300 yaiku Inkubator Mandi Kering sing dikontrol mikroprosesor.Tinimbang piranti adus banyu tradisional, medium konduktor panas yaiku alumium kemurnian dhuwur.Temperatur sing dikarepake bisa gampang disetel kanthi nggunakake tombol panah ing panel kontrol miring nalika nilai ditampilake ing tampilan digital gedhe.Ora perlu mriksa thermometer lan nyetel suhu maneh.Fitur kalibrasi pangguna ngidini kalibrasi gampang ing standar omah yen dibutuhake.
    Produk iki bisa digunakake kanthi akeh ing pengawetan lan reaksi conto, amplifikasi DNA, denaturasi elektroforesis lan solidifikasi serum, lsp.

  • Inkubator Suhu Konstan Mikroba OLABO

    Inkubator Suhu Konstan Mikroba OLABO

    Inkubator suhu konstan mikroba cocok kanggo perlindungan lingkungan, pertanian lan ternak, inspeksi obat, produk akuatik lan riset ilmiah liyane, laboratorium kuliah lan departemen produksi.

  • Inkubator CO2 Suhu Rendah

    Inkubator CO2 Suhu Rendah

    Inkubator karbon dioksida (CO2) nyedhiyakake kondisi pertumbuhan sing optimal lan pencegahan kontaminasi kanggo kultur sel sing terkenal.OLABO nyedhiyakake macem-macem inkubator CO2, wiwit saka kapasitas cilik lan volume nganti kabinet kapasitas skala gedhe.Kabeh inkubator CO2 dibangun kanthi sistem Jaket Air lan Jaket Udara sing dipatenake, sing nyuda resiko kondensasi saiki lan ing mangsa ngarep.

  • Rega Pabrik OLABO Inkubator CO2 Kapasitas Cilik

    Rega Pabrik OLABO Inkubator CO2 Kapasitas Cilik

    Inkubator karbon dioksida (CO2) nyedhiyakake kahanan pertumbuhan sing optimal lan pencegahan kontaminasi kanggo kultur sel sing berharga.Kabeh inkubator CO2 dibangun kanthi sistem Jaket Air lan Jaket Udara sing dipatenake, sing nyuda resiko kondensasi saiki lan ing mangsa ngarep.

  • Produsen Peralatan Medis Inkubator Suhu Konstan

    Produsen Peralatan Medis Inkubator Suhu Konstan

    Inkubator suhu konstan cocok kanggo eksperimen budidaya mikroorganisme lan bakteri ing industri industri lan pertambangan, pangolahan panganan, biokimia, pertanian, biologi lan obat-obatan.

  • OLABO Mini Tube Dry Bath Incubator kanggo laboratorium PCR

    OLABO Mini Tube Dry Bath Incubator kanggo laboratorium PCR

    Bath Garing bisa digunakake digunakake ing pengawetan lan reaksi conto, amplifikasi DNA lan elektroforesis predenaturasi, koagulasi serum lan conto biokimia liyane saka proses inkubasi suhu konstan.Miturut ukuran tabung test bisa dilengkapi bolongan beda liwat pemblokiran dadi panas, tabung test dadi panas suhu pancet.

  • Inkubator Suhu Konstan Layar Tutul LED kanggo kultur sel

    Inkubator Suhu Konstan Layar Tutul LED kanggo kultur sel

    Inkubator karbon dioksida (CO2) nyedhiyakake kahanan pertumbuhan sing optimal lan pencegahan kontaminasi kanggo kultur sel sing berharga.Kabeh inkubator CO2 dibangun karoSistem Jaket Air lan Jaket Udara sing paten, sing nyuda resiko kondensasi saiki lan ing mangsa ngarep.

  • OLABO China Supplier 50L 80L 160L Tampilan Digital CO2 Incubator

    OLABO China Supplier 50L 80L 160L Tampilan Digital CO2 Incubator

    Inkubator karbon dioksida (CO2) nyedhiyakake kahanan pertumbuhan sing optimal lan pencegahan kontaminasi kanggo kultur sel sing berharga.Kabeh inkubator CO2 dibangun kanthi sistem Jaket Air lan Jaket Udara sing dipatenake, sing nyuda resiko kondensasi saiki lan ing mangsa ngarep.