Inkubator Bayi

  • Inkubator Bayi OLABO BK-3201

    Inkubator Bayi OLABO BK-3201

    Infant Radiant Warmer minangka salah sawijining peralatan penting sing digunakake ing institusi medis.Utamane digunakake kanggo budidaya suhu konstan, resusitasi suhu, pangiriman oksigen, nylametake, rawat inap lan pengamatan bayi sing lara lan bayi durung wayahe.Iki digunakake ing rumah sakit, pusat kurungan, neonatologi, lsp.