Unit Perawatan Intensif (ICU)

Unit Perawatan Intensif (ICU)

Ngakoni pasien sing nandhang ambegan, sirkulasi, metabolisme lan gagal organ liyane saka Internal Medicine, Surgery lan departemen liyane, ICU fokus kanggo nindakake manajemen sakabehe sing kuat ing napas, sirkulasi, metabolisme lan liya-liyane kanggo pasien.

1. Ing framework humanisme, njupuk kauntungan saka prestasi dhuwur-tech ing masyarakat modern kanggo netepake sistem medical efisien lan cepet, mangkono menehi impetus kanggo pembangunan ICU.

2. Nggunakake prestasi riset Ergonomics, Psikologi, Sosiologi lan ilmu borderline liyane sing gegandhengan, nggedhekake denotasi desain "oriented wong", persiyapan teori desain humanized ing desain rumah sakit kanthi sistematis.

3. Pecople oriented desain bangsal ICU kudu adhedhasar aktivitas psikologis wong ', buit ing ciri fisik, dipandu dening prilaku ativiy, undestading wong kabeh syarat hopital ,saestu nyadari raos "ing ngarep".

ICU