OLABO Produsen Lab Vertikal Autoclave Kanggo Lab PCR

Katrangan singkat:

Autoclave vertikal iki dirancang khusus kanggo sterilisasi cairan lan panganan ing pabrik laboratorium, farmasi lan panganan.


  • :
  • Detail Produk

    Brosur

    Tag produk

    Parameter

    Model BKQ-B50L BKQ-B75L
    Kapasitas 50L 75L
    Ukuran Kamar (mm) φ386*490 φ386*670
    Material Kamar SUS304
    Max Dirancang Tekanan 0,28 MPa
    Max Dirancang Temp 150 ℃
    Tekanan Kerja 0.22MPa
    Suhu kerja. 80 ℃ -136 ℃
    Temp.Akurasi 0,1 ℃
    rame ≤65dB
    konsumsi daya 5,5KW
    Power Supply AC110/220V±10%,50/60Hz
    Ukuran Eksternal (W * D * H) mm 700*610*1100
    Ukuran kemasan (W * D * H) mm 800*715*1270
    Bobot Net (kg) 140 147

    Fitur

    Printer standar sing dibangun.
    Antarmuka banyu deionisasi kanggo nyedhiyakake generator uap.
    Sistem pendinginan banyu kanthi cepet kanggo sterilisasi cairan sing efisien lan aman.
    Kanthi jendhela pangopènan cepet, bagean listrik bisa didandani tanpa mbusak tutup.
    Kontrol mikrokomputer.Injeksi banyu kontrol kanthi otomatis, kenaikan suhu, sterilisasi, exhaust lan garing.
    Tampilan layar LCD nuduhake meksa, suhu, wektu lan kode kesalahan lan kurva operasi etc.
    Probe seluler ndeteksi kanggo njamin suhu internal cairan langsung, kanggo mesthekake efek sterilisasi program cair.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Ngundhuh:Roda Tangan-Vertikal-Brosur1 Autoclave Vertikal Lab

    Roda Tangan-Vertikal-Brosur2

    Produk sing gegandhengan