Peralatan Laboratorium

  • Tabel Top TG-16E centrifuge kacepetan dhuwur

    Tabel Top TG-16E centrifuge kacepetan dhuwur

    TG-16E minangka centrifuge kacepetan dhuwur desktop sing dikontrol dening mikrokomputer.Mesin kasebut digawe saka baja, lan permukaane disemprotake karo plastik, saengga nduweni kaku sing apik, kekuatan dhuwur, wangun novel, katon ayu, swara kurang, mundhak suhu cilik, Iki digunakake digunakake ing medis lan biologi, kimia, pharmaceutical lan riset ilmiah liyane, pendidikan lan departemen produksi.Iku nggunakake pasukan centrifugal kuwat kui dening rotasi-kacepetan dhuwur saka rotor kanggo misahake Cairan lan partikel padhet utawa komponen ing Cairan campuran, lan cocok kanggo misahake cepet saka conto tilak.sintesis.

  • Banyu Purifier SCSJ-II-60/80/100L

    Banyu Purifier SCSJ-II-60/80/100L

    Dirancang khusus kanggo laboratorium tliti dhuwur.Ion rendah, kandungan bahan organik, sumber panas lan enzim asam nukleat.Proses pemurnian multi-langkah, sterilisasi UV lan teknologi ultra-filtrasi.

  • Inkubator Mold

    Inkubator Mold

    Seri produk iki akeh digunakake ing medis lan kesehatan, pencegahan lan inspeksi epidemi, biofarmasi, riset peternakan, perlindungan lingkungan, riset ilmiah pertanian lan lapangan liyane.

  • OLABO saluran tunggal volume luwes Mekanik pipette -toppette

    OLABO saluran tunggal volume luwes Mekanik pipette -toppette

    Pipet minangka alat ukur sing nransfer cairan saka wadhah asli menyang wadhah liyane ing sawetara tartamtu.Unit punika microliter (uL).Karakteristik kasebut akurat lan trep, lan akeh digunakake ing biologi, kimia lan lapangan liyane.Asring digunakake ing laboratorium kanggo nransfer jumlah cilik utawa tilak cairan
    Spesifikasi sing beda-beda, tip pipette kanthi ukuran sing beda-beda dicocogake karo ukuran tip pipette sing beda-beda.

  • Manual Ranjang Rumah Sakit Harga Pabrik OLABO

    Manual Ranjang Rumah Sakit Harga Pabrik OLABO

    Papan amben digawe saka baja cold-rolled kualitas dhuwur, punching kawangun;Semprotan elektrostatik ing permukaan, anti-karat, gampang diresiki. Sirah lan mburi amben digawe saka plastik ABS berkualitas tinggi, dibentuk siji-siji;Kanthi tampilan ayu lan instalasi jinis kunci, bisa masang kertu bedside.

  • OLABO Medicine Stabilitas Test Chamber

    OLABO Medicine Stabilitas Test Chamber

    Peralatan iki nyedhiyakake lingkungan suhu sing stabil, asor lan katerangan kanggo evaluasi invalidasi obat industri Pharmaceutical.Iki ditrapake ing tes nyepetake obat, tes pertumbuhan, tes kelembapan sing dhuwur lan tes iluminasi sing dhuwur.

  • Inkubator Mold

    Inkubator Mold

    Seri produk iki akeh digunakake ing medis lan kesehatan, pencegahan lan inspeksi epidemi, bio-pharmaceutical, riset peternakan, perlindungan lingkungan, riset ilmiah pertanian lan lapangan liyane.

  • OLABO Mini Centrifuge karo Composite Rotors Lab Centrifuge

    OLABO Mini Centrifuge karo Composite Rotors Lab Centrifuge

    Mini Centrifuge adopts konsep desain majeng lan teknologi Manufaktur, karo katon Gamelan lan ayu, struktur kompak lan stabil, desain pangguna-loropaken, karo fungsi ngalih flipopen, lan mandeg otomatis nalika tutup dibukak; Centrifuge mini dipunéwahi cocok banget kanggo filtrasi microtube. lan sentrifugasi kanthi cepet, pamisahan sel getih mikro, pangolahan sampel mikroba, centrifugasi partisi eksperimen PCR, nyegah cairan sing digantung ing tembok tabung centrifuge, iku pilihan pisanan kanggo ngolah batch cilik sampel centrifugal.

  • OLABO Laboratorium Pemanas Metal Dry Bath Incubator

    OLABO Laboratorium Pemanas Metal Dry Bath Incubator

    Bath Garing bisa digunakake digunakake ing pengawetan lan reaksi conto, amplifikasi DNA lan elektroforesis predenaturasi, koagulasi serum lan conto biokimia liyane saka proses inkubasi suhu konstan.Miturut ukuran tabung test bisa dilengkapi bolongan beda liwat pemblokiran dadi panas, tabung test dadi panas suhu pancet.

  • Inkubator Suhu Konstan kanggo Lab lan Rumah Sakit

    Inkubator Suhu Konstan kanggo Lab lan Rumah Sakit

    Inkubator suhu konstan cocok kanggo eksperimen budidaya mikroorganisme lan bakteri ing industri industri lan pertambangan, pangolahan panganan, biokimia, pertanian, biologi lan obat-obatan.

  • OLABO Medical Dental Plastic Sealing Machine kanggo Rumah Sakit

    OLABO Medical Dental Plastic Sealing Machine kanggo Rumah Sakit

    Mesin segel medis, seri MY100 otomatis bisa digunakake kanggo tas kertas-plastik sing terus-terusan, tas kertas-plastik 3D lan sealing tas kertas-kertas. sterilisasi lan sterilisasi radiasi.

  • Laboratorium PCR Metal Dry Bath Incubator kanggo Lab

    Laboratorium PCR Metal Dry Bath Incubator kanggo Lab

    OLB-DH300 yaiku Inkubator Mandi Kering sing dikontrol mikroprosesor.Tinimbang piranti adus banyu tradisional, medium konduktor panas yaiku alumium kemurnian dhuwur.Temperatur sing dikarepake bisa gampang disetel kanthi nggunakake tombol panah ing panel kontrol miring nalika nilai ditampilake ing tampilan digital gedhe.Ora perlu mriksa thermometer lan nyetel suhu maneh.Fitur kalibrasi pangguna ngidini kalibrasi gampang ing standar omah yen dibutuhake.
    Produk iki bisa digunakake kanthi akeh ing pengawetan lan reaksi conto, amplifikasi DNA, denaturasi elektroforesis lan solidifikasi serum, lsp.

  • Produsen China Multi-posisi Magnetic Stirrer

    Produsen China Multi-posisi Magnetic Stirrer

    Pengaduk Magnetik minangka detektor analitis sing cocog kanggo pemanasan cair lan aduk, khusus kanggo ngatur termostatik kanthi otomatis.Kanthi motor tanpa sikat DC, nduweni akeh kaluwihan, kayata gangguan sing luwih murah, gangguan mekanik sing kurang lan wektu sing stabil.Bar stirrer digawe saka telflon lan alnico berkualitas tinggi, saengga tahan panas, tahan abrasif, anti korosif kanthi aduk kacepetan dhuwur.Iku uga efisien kanggo nyampur lan nglakoake Cairan ing prau airtight.

  • Pompa Peristaltik Industri Kacepetan Variabel Kanthi Tampilan

    Pompa Peristaltik Industri Kacepetan Variabel Kanthi Tampilan

    Pompa peristaltik LAB iki bisa dipasang sawetara jinis kepala pompa peristaltik, seri YZ, seri DG lsp.

  • OLABO Isi Pompa Peristaltik Cairan Dispensing Pompa Peristaltik

    OLABO Isi Pompa Peristaltik Cairan Dispensing Pompa Peristaltik

    Pompa peristaltik LAB iki bisa dipasang sawetara jinis kepala pompa peristaltik, seri YZ, seri DG lsp.

123Sabanjure >>> Kaca 1 / 3