Pengaduk Magnetik

  • Produsen China Multi-posisi Magnetic Stirrer

    Produsen China Multi-posisi Magnetic Stirrer

    Pengaduk Magnetik minangka detektor analitis sing cocog kanggo pemanasan cair lan aduk, khusus kanggo ngatur termostatik kanthi otomatis.Kanthi motor tanpa sikat DC, nduweni akeh kaluwihan, kayata gangguan sing luwih murah, gangguan mekanik sing kurang lan wektu sing stabil.Bar stirrer digawe saka telflon lan alnico berkualitas tinggi, saengga tahan panas, tahan abrasif, anti korosif kanthi aduk kacepetan dhuwur.Iku uga efisien kanggo nyampur lan nglakoake Cairan ing prau airtight.

  • OLABO Hot Plate Magnetic Stirrer karo CE

    OLABO Hot Plate Magnetic Stirrer karo CE

    Pengaduk Magnetik minangka detektor analitis sing cocog kanggo pemanasan cair lan aduk, khusus kanggo ngatur termostatik kanthi otomatis.