Manufaktur Clean Room

Kelas 1.000 Kamar Resik Manufaktur

Persyaratan Spesifikasi Utama:
1. Rate Owah-owahan Udara: 15~25/jam,
2. Bedane Tekanan: Bengkel utama menyang kamar jejer≥5Pa.
3. Suhu: Mangsa:> 16 ℃ ± 2 ℃
Musim panas: <26℃±2℃
4. Kelembapan relatif: 5 ~ 65% (RH)
5. Gangguan: ≤65dB(A)
6. Suplemen udara anyar: 20% ~ 30% saka total pasokan udara
7. Iluminasi: ≥300Lux

kamar resik

kamar resik2

 

Kelas 100.000 Kamar Resik Manufaktur

Sistem AC kudu kalebu filtrasi udara telung tingkat: efisiensi utama, efisiensi tengah lan filtrasi efisiensi dhuwur, njamin aliran udara sing resik menyang kamar lan ngencerake hawa sing tercemar ing njero ruangan.
10000

Kelas 100,000 Kamar Bersih ngetrapake langkah-langkah ing ngisor iki:

1. Sistem air conditioning kudu kalebu filtrasi online telung tingkat: efficiency utami, efficiency tengah lan filtrasi efficiency dhuwur, ngamanake sing aliran online resik menyang kamar lan diluting online reget ing jero ruangan.

2. Tekanan ing njero ruangan kudu dijaga kanggo nyegah gangguan saka hawa njaba.Kamar resik industri umum mbutuhake dfference tekanan 5 ~ 10Pa antarane njero ruangan lan ruangan.

3. Amplop bangunan kudu kenceng hawa sing apik.Lumahing alus, tanpa bledug lan kedap udara.

Bengkel Produksi Reagen Kelas 10.000

Unit udara diresiki termostatik lan Humidistatic njamin lingkungan produksi memenuhi syarat standar, remot kontrol lan tampilan wektu nyata trep kanggo ngawasi lingkungan produksi.Desain modul hemat energi bisa nyuda biaya produksi kanthi luwih efektif.

37 3 31 32 34 36