Mikrotom

  • OLABO TOP sales Manual Rotary Microtome

    OLABO TOP sales Manual Rotary Microtome

    Microtomes rotary iki dilengkapi ril panuntun rol sing diimpor lan sekrup rol kanthi tliti dhuwur.Iki minangka piranti sing cocog kanggo digunakake ing histologi amarga desain ergonomis, struktur kompak, presisi dhuwur, lan kinerja sing stabil lan dipercaya.