Laboratorium PCR Mobile

Laboratorium ruang PCR seluler memenuhi syarat BSL-2 medis sing ditingkatakelaboratorium, Highly Integrasi karo banyu, listrik, HVAC lan peralatan liyane, lan dilengkapi karo instruments perlu kanggo experiment.It adopts pabrik wangun modular pesawat lengkap.
pcr
Parameter teknis laboratorium ruang PCR seluler
1
2
4
Kita nyedhiyakake solusi kanggo laboratorium seluler PCR, transportasi darat lan segara, instruksi instalasi, hubungi kita kanggo informasi luwih lengkap