Kabar

  • Kaluwihan Nggunakake Bed Hospital Medical

    Kaluwihan Nggunakake Bed Hospital Medical

    Kasur rumah sakit penting kanggo pasien sing turu amarga menehi akeh kaluwihan tinimbang kasur konvensional.Dheweke ngoptimalake kenyamanan pasien, ngluwihi wektu panggunaan, lan fitur sing bisa disesuaikan nggawe gampang nyetel bagean tartamtu saka amben.Lima kaluwihan utama medis ...
    Waca liyane
  • Apa sampeyan ngerti babagan Inkubator Bayi?

    Apa sampeyan ngerti babagan Inkubator Bayi?

    Yen bayi sampeyan kudu menyang Unit Perawatan Internal Neonatal (NICU), sampeyan bakal weruh akeh peralatan berteknologi tinggi.Sawetara bisa katon medeni lan medeni.Nanging, kabeh iku ana kanggo mbantu panyedhiya kesehatan ngurus bayi lan menehi wiwitan sing paling apik ing urip.Salah sawijining p ...
    Waca liyane
  • Solusi PCR Terapan Biosystems sing efisien banget nyuda kerumitan kanggo mbantu ngoptimalake wektu lan tenaga

    Solusi PCR Terapan Biosystems sing efisien banget nyuda kerumitan kanggo mbantu ngoptimalake wektu lan tenaga

    PCR wektu nyata, uga dikenal minangka PCR kuantitatif (qPCR), minangka standar emas kanggo deteksi sensitif, spesifik lan kuantifikasi target asam nukleat.PCR wektu nyata digunakake kanggo deteksi sensitif, spesifik lan kuantifikasi target asam nukleat.Kita wis ngembangake desain assay sing kuat ...
    Waca liyane
  • Kultur Sel: Praktek lan Solusi Keamanan

    Kultur Sel: Praktek lan Solusi Keamanan

    Kultur sel yaiku mbusak sel saka organisme tartamtu supaya sel bisa diolah ing lingkungan buatan.Iki minangka alat penting ing biologi seluler lan molekuler sing mbantu ngerteni proses penuaan sel, reaksi marang obat-obatan lan senyawa beracun, lan mutasi sel ...
    Waca liyane
  • Panyimpenan getih lan produk getih

    Panyimpenan getih lan produk getih

    Sel abang mung kudu disimpen ing Kulkas Bank Darah sing wis ditemtokake.Mung staf sing dilatih dening Spesialis Perawat Klinis Transfusi Darah sing bisa mbusak getih saka Kulkas Kamar Masalah Darah.Getih ora kudu metu saka papan panyimpenan sing dikontrol suhu luwih saka 30 menit.gawe...
    Waca liyane
  • Kepiye Pilih Autoclave kanggo Kantor Dental?

    Kepiye Pilih Autoclave kanggo Kantor Dental?

    Sterilisasi ditindakake kanggo ngilangi mikroorganisme lan spora sing bisa ana ing njero untu kanggo nyuda resiko infeksi.Kanthi nggunakake autoklaf Kelas B, barang sing kena getih utawa peralatan dental bisa disterilisasi kanthi aman lan efektif.Kanthi nggunakake uap, autoklaf ...
    Waca liyane
  • Pipet OLABO Menang Tender Serbia

    Pipet OLABO Menang Tender Serbia

    Pipet OLABO menangake tawaran ing Serbia lan entuk pesenan 530 potongan, kanthi bertahap nembus pasar Eropa.Pipet OLABO menangake tawaran sing makili pangenalan pasar internasional, lan uga tegese luwih akeh kesempatan merek OLABO ing medis lan laboratorium internasional ...
    Waca liyane
  • Pandhuan kanggo Filter Udara: HEPA vs ULPA Filter

    Pandhuan kanggo Filter Udara: HEPA vs ULPA Filter

    Filter udara penting ing peralatan aliran udara apa wae amarga nyaring partikel udara sing ora dikarepake.HEPA lan ULPA minangka saringan udara sing dirancang kanggo nangkep sebagian besar rereged partikel cilik saka aliran udara.Filter-filter kasebut digunakake ing aplikasi sing mbutuhake panyaring sing efisien ...
    Waca liyane
  • Cara Milih Freezer Suhu Kurang Tengen

    Cara Milih Freezer Suhu Kurang Tengen

    Mesin pembeku suhu rendah digunakake ing sistem medis, sistem getih, sistem kontrol penyakit, sistem kesehatan, sistem peternakan, universitas utama, lembaga riset, perusahaan biomedis, uga teknik genetik, ilmu urip lan lapangan liyane.Bisa digunakake kanggo nyimpen p...
    Waca liyane
  • Kultur Bakteri Saka Stok Gliserol

    Kultur Bakteri Saka Stok Gliserol

    Stok Gliserol Bakteri (BGS) minangka dhasar kanggo panyimpenan jangka panjang.Miturut repositori Addgene, iki minangka cara sing paling efektif kanggo nyimpen conto tanpa wates.Nalika bakteri ing piring agar biasane bisa disimpen ing kulkas lan tahan sawetara minggu, nyimpen bakteri ing tabung ...
    Waca liyane
  • Pedoman Lokasi kanggo Peralatan Kontainer

    Pedoman Lokasi kanggo Peralatan Kontainer

    Makarya ing laboratorium bisa uga kalebu nangani conto sing mbebayani kayata bahan kimia, mikroorganisme, lan senyawa obat - kabeh iki mbebayani kanggo kesehatan manungsa lan lingkungan.Peralatan kontainer aliran udara nyedhiyakake operator lan proteksi sampel saka bebaya kanthi ...
    Waca liyane
  • Monkeypox: Panyebab, Nyegah lan Perawatan

    Monkeypox: Panyebab, Nyegah lan Perawatan

    1. Apa iku monkeypox?Monkeypox minangka zoonosis virus.Virus monkeypox bisa ditularake saka kewan menyang manungsa liwat kontak sing cedhak, lan sanajan transmisi manungsa menyang manungsa ora gampang kedadeyan, infeksi bisa kedadeyan liwat kontak sing cedhak karo wong sing kena infeksi.Virus monkeypox pisanan diidentifikasi ...
    Waca liyane
  • Kepiye Cara Nggawe Laboratorium Sustainable?

    Kepiye Cara Nggawe Laboratorium Sustainable?

    Keuntungan saka plastik minangka alternatif atraktif kanggo kaca ing Lab tetep - kekiatan, biaya-efektifitas lan penak - nanging bukti impact ing planet kita lan satwa wis nauseating Konsekuensi, kang nggawe konsumsi plastik raelok perusahaan.Sing jelas...
    Waca liyane
  • Mixer Vortex vs Centrifuge

    Mixer Vortex vs Centrifuge

    Vortex Mixer Vortex mixer minangka jinis peralatan laboratorium sing digunakake kanggo nyampur conto kanthi cepet.Mixer jinis iki nduweni tapak cilik lan kacepetan dhuwur.Mixer vortex utamane nyampur conto / reagen, nanging uga bisa digunakake kanggo nundha sel.Mixer Vortex utamane digunakake kanggo nyampur conto ing tabung, ...
    Waca liyane
  • Inkubator endi sing cocog kanggo sampeyan?

    Inkubator endi sing cocog kanggo sampeyan?

    Nalika sampeyan ngandelake sel lan kultur menyang inkubator, sampeyan butuh inkubator laboratorium sing dirancang kanthi apik lan bisa digunakake kanggo mbantu sampeyan ora kuwatir.Sèl lan kultur sampeyan bakal tuwuh kanthi apik, kontaminasi bakal luwih jarang lan perawatan bakal gampang.Kanthi macem-macem inkubator ing ...
    Waca liyane