Kaluwihan Nggunakake Bed Hospital Medical

Kasur rumah sakit penting kanggo pasien sing turu amarga menehi akeh kaluwihan tinimbang kasur konvensional.Dheweke ngoptimalake kenyamanan pasien, ngluwihi wektu panggunaan, lan fitur sing bisa disesuaikan nggawe gampang nyetel bagean tartamtu saka amben.Lima kaluwihan utama kasur rumah sakit medis yaiku:

1. Amben rumah sakit medis luwih bisa mbantu pasien pindhah

Nalika wong turu ing amben nganti suwe, tekanan sing ditindakake ing amben bisa nyebabake jaringan kulit kepepet ing antarane balung lan permukaan amben, nyebabake lara tekanan utawa bedsores. Kanggo pasien kasebut, amben rumah sakit medis nyedhiyakake solusi sing efektif: ngidini pangguna nyetel posisi amben supaya amben bisa nransfer amben saka siji bagean awak menyang liyane.Kajaba iku, pasien sing turu kudu ati-ati nalika milih kasur lan milih kasur sing bisa nyuda gesekan.  

2. Amben rumah sakit medis mbantu ningkatake sirkulasi getih

Kasur rumah sakit medis ngidini pangguna ngganti lan nyetel amben supaya posisi sirah lan sikil luwih apik.Owah-owahan kasebut ngidini olahraga, lan kanthi periodik ngganti titik tekanan ing awak, saéngga ningkatake sirkulasi getih pasien nalika dheweke turu.  

3. Keamanan amben rumah sakit medis

Kasur rumah sakit medis minangka syarat kanggo wong sing mbutuhake pemantauan pengasuh utawa kendharaan sok-sok.Utamane ing kasus wong sing ana risiko tiba.Contone, wong sing demensia utawa gangguan kognitif liyane, rel amben ing kasur rumah sakit mbantu nyuda resiko patah tulang amarga tiba. Senajan pager amben sing dawane lengkap minangka kabutuhan kanggo sawetara pasien, akeh wong sing nggunakake pager minangka pitulungan, ing amben, ing ngisor amben, utawa reposisi ing amben.Pasien kasebut ora perlu mbatesi dawa rel.Umume kasur rumah sakit duwe pilihan lengkap lan setengah trek.  

4. Kasur rumah sakit medis nggampangake transfer pasien

Asring pasien ngalami kesulitan ing lan ing ngisor amben.Kasur rumah sakit medis nggawe masalah iki luwih gampang amarga bisa nyetel dhuwur.Amarga fitur iki, pasien bisa njagong lan metu saka amben kanthi posisi sing relatif gampang.  Contone, wong sing duwe masalah pinggul lan dhengkul biasane lungguh ing sendi kanthi sudut luwih saka 90 °, sing mbantu dheweke bisa ngadeg kanthi nyaman.Kasur rumah sakit medis ngidini pangguna nindakake iki kanthi aman lan gampang.  

5. Kasur rumah sakit medis nggampangake para pengasuh kanggo mbantu

Ngrawat wong sing ditresnani sing lagi turu bakal ngebotake kesehatane sing ngurus.Masalah umum sing diadhepi yaiku nyeri punggung.Kasur rumah sakit medis mbisakake staf perawat kanggo ngunggahake pasien menyang posisi perawatan sing trep tanpa kudu ngganggu awak sajrone proses kasebut.  Saliyane kaluwihan kasebut, kasur rumah sakit medis menehi pangguna akeh pilihan babagan jinis lan tampilan kasur.Pangguna bisa milih antarane kasur manual lan kasur listrik, gumantung saka kahanan lan suwene wektu digunakake.Pengin sinau luwih lengkap babagan rincian produk, klik link ing ngisor iki:https://www.olabosci.com/hospital-bed/


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Wektu kirim: Sep-14-2022