OLABO nggoleki distributor lan agen saka sak ndonya!

代理商2(1)

OLABO didegaké ing 2012, Produsen Peralatan laboratorium profesional.Tujuane kanggo nyedhiyakake solusi siji-mandeg peralatan Lab kanggo kabeh pelanggan saka saindenging jagad.

Saiki produk kita wis didol ing saindenging jagad.Supaya bisa luwih apik kanggo nglayani para pelanggan ing saindenging jagad, lan sing luwih penting, kanggo nggawe kahanan menang-menang antarane distributor lan perusahaan, kita mutusake golek distributor lokal sing duwe pengaruh ing saindenging jagad.hubungi kita yen sampeyan kasengsem.

安全防护2

Nglumpukake tim ahli profesional, sarjana uga personel riset ilmiah liyane, perusahaan kita wis entuk paten lan ngembangake pemasaran kanggo macem-macem produk kayata produk sing dikembangake dhewe.Analisa biokimia, 107 jinis Reagen,Prosesor Elisa otomatis, Instrumen sterilisasi medislanperalatan pangayoman biosafety.

Bengkel OLABO

pabrik (2)
OLABO nggoleki distributor lan agen saka sak ndonya!4

kadhemen rante bengkel

OLABO nggoleki distributor lan agen saka sak ndonya!3

Sterilisasibengkel

OLABO nggoleki distributor lan agen saka sak ndonya!8

Biokimiabengkel

OLABO nggoleki distributor lan agen saka sak ndonya!7

Inkubatorbengkel

OLABO nggoleki distributor lan agen saka sak ndonya!6

Nyaringbengkel

OLABOnandheske ing konsep layanan saka "Mulai karo dikarepake customer, Mungkasi karo customer kepuasan", duwe tim profesional ahli, sarjana uga kuwi riset ilmiah liyane.Nganti saiki, kita wis nggawe kerjasama karo pelanggan saka kabeh ndonya.

Tanggal 13 Mei, Pameran Peralatan Medis Internasional China (CMEF) kaping 84, acara gedhe kanggo industri piranti medis, dianakake ing Pusat Konvensi lan Pameran Nasional (Shanghai).Kanthi tema "Teknologi Inovatif Memimpin Masa Depan", ing ajang meh 300.000 meter persegi, meh 5.000 perusahaan merek nggawa luwih saka 30.000 produk menyang pameran kasebut.Luwih saka 500 selebriti industri, elit industri lan pamimpin pendapat bakal Brainstorming ing luwih saka 70 forum lan konferensi, nggawa pesta medis sing cerdas ing jaman teknologi dhuwur nganti luwih saka 100,000 pamirsa.OLABO uga tindak menyang acara iki lan ketemu kanca-kanca lawas lan anyar.

Kita isih seneng banget ngenalake produk kanggo para pelanggan: produk ingLab PCR, lemari safety biologi, bangku ultra-resik, autoklaf, ekstraktor asam nukleat, kulkas obat, kulkas-suhu kurang, lan transportasi safety biologi Kothak, model papan perlindungan, etc., Welasan peralatan laboratorium ditampilake.

CISILE0            CMEF0

Pameran CISILE 2021 ing Pameran CMEF 2021 Beijing ing Shanghai

Taun kepungkur luwih saka 10.000 unitpenganalisa kimia otomatis, 30.000 unit sakalemari safety biologi, 10.000 unit sakakabinet aliran laminardidol ing saindenging jagad.We nyedhiyani atusan peralatan laboratorium profesional kanggo nyedhiyani sampeyan karo siji-mandeg solusi.

Kita duwe ing ngisor ikiSertifikasi.

  • Sertifikasi Sistem Manajemen Mutu ISO 9001
  • Sistem manajemen mutu ISO 13485 kanggo sertifikasi piranti medis
  • Sertifikasi Sistem Manajemen Lingkungan ISO 14001
  • Sertifikasi CE

Sugeng rawuh kanggo mriksa pabrik kita kanthi pribadi utawa dening pihak katelu.Sambungan video wektu nyata uga kasedhiya.

OLABO minangka salah sawijining mitra sing paling dipercaya, welcome kanggo miwiti bisnis karo kita.

Sembarang kapentingan please aran gratis kanggo email kita.

Email Address: export@olabosci.com.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Wektu kirim: Oct-12-2021