Pameran News

  • OLABO Melu ing Pameran BCEIA

    OLABO Melu ing Pameran BCEIA

    Disponsori dening CAIA (Asosiasi China kanggo Analisis Instrumen), Konferensi Beijing lan Pameran Analisis Instrumen (BCEIA) minangka konferensi lan pameran instrumen analitik internasional sing khusus lan dihormati ing China.Sawise ditahan lan dikembangake luwih saka 30 taun ...
    Waca liyane
  • OLABO Sukses Melu ing CPhI China 2020

    OLABO Sukses Melu ing CPhI China 2020

    Ing tanggal 16-18 Desember 2021, "Pameran Bahan Mentah Farmasi Dunia kaping 20" lan "Pameran Mesin Farmasi Dunia, Peralatan Kemasan lan Bahan China kaping 15" (CPhI & P-MEC China 2020) nggawa luwih saka 3,000 peserta pameran menyang Shanghai. Interna anyar...
    Waca liyane
  • OLABO Sukses Melu Analytica China 2020

    OLABO Sukses Melu Analytica China 2020

    Munich Shanghai Analytica China 2020 sing kaping 10 rampung ing 18 Nopember 2020 ing Pusat Ekspo Internasional Baru Shanghai.Analytica China 2020 ngluncurake area pameran otomatisasi lan informasi laboratorium lan pameran komponen inti peralatan laboratorium yaiku ...
    Waca liyane
  • OLABO Sukses Melu CISILE 2021

    OLABO Sukses Melu CISILE 2021

    Tanggal 10 Mei 2021, Pameran Instrumen Ilmiah lan Peralatan Laboratorium Internasional China kaping 19 dibukak ing Pusat Konvensi Nasional China.Diadegake ing taun 2011, OLABO minangka perusahaan manufaktur peralatan umum laboratorium lan produk perlindungan biosafety sing nggabungake R&D...
    Waca liyane
  • OLABO Kasil Melu ing 2020 CMEF

    OLABO Kasil Melu ing 2020 CMEF

    Pameran Peralatan Medis Internasional China (CMEF) kaping 83 dianakake ing Pusat Konvensi lan Pameran Nasional Shanghai (Shanghai).Kanthi tema "Teknologi Inovatif Memimpin Masa Depan", area pameran bakal ngluwihi 220.000 meter persegi.Luwih saka 4,000 ...
    Waca liyane