Warta Industri

  • Ngoptimalake Operasi Lab kanggo Masa Depan Ijo

    Ngoptimalake Operasi Lab kanggo Masa Depan Ijo

    Fasilitas lan laboratorium manufaktur biasane mbutuhake konsumsi energi sing dhuwur sing nyebabake emisi karbon mundhak.Adhedhasar panaliten, perusahaan farmasi ngasilake jejak karbon 55% luwih akeh tinimbang industri otomotif, lan sektor kesehatan mung kalebu 4.4% saka omah kaca ...
    Waca liyane
  • OLABO - Nyepetake Realisasi Otomatisasi Laboratorium

    OLABO - Nyepetake Realisasi Otomatisasi Laboratorium

    Apa otomatisasi?Minangka cara laboratorium dadi luwih spesifik lan khusus - lan kanthi fokus sing luwih gedhe ing nilai asil laboratorium - volume pesenan mundhak kanthi macem-macem menu tes.Otomatisasi asring ngilangi tugas sing mboseni lan akeh wektu.Otomasi nambah l...
    Waca liyane
  • 2021 wis rampung.Apa vaksin bakal disebarake kanthi akeh?Standar laboratorium medis saya tambah apik.

    2021 wis rampung.Apa vaksin bakal disebarake kanthi akeh?Standar laboratorium medis saya tambah apik.

    Umume perusahaan ngerteni manawa kesadaran babagan standar kebersihan ora bakal cepet ilang. BeMicron lan Micronclean loro setuju yen iki munggah ...
    Waca liyane
  • OLABO Produsen Kendaraan deteksi asam nukleat seluler

    OLABO Produsen Kendaraan deteksi asam nukleat seluler

    Produk paling anyar, kendaraan deteksi asam nukleat seluler, kita ngrancang, mbangun lan nyedhiyakake peralatan pendukung kanggo entuk pangiriman siji-mandeg.Kendaraan deteksi asam nukleat seluler nduweni fungsi dhasar saka laboratorium biosafety sekunder sing ditingkatake, sing bisa digunakake nalika ana ...
    Waca liyane
  • Proyek teknik pemurnian medis OLABO

    Proyek teknik pemurnian medis OLABO

    Proyèk teknik pemurnian medis, sawise mriksa epidemi iki, institusi medis lan kesehatan China lan sistem pencegahan lan kontrol epidemi utama isih duwe kekurangan sing jelas, lan pentinge teknik pemurnian medis uga wis disorot.Ing antarane...
    Waca liyane
  • Apa sampeyan ngerti CNAS China?

    Apa sampeyan ngerti CNAS China?

    Layanan Akreditasi Nasional China kanggo Assessment Kesesuaian (sabanjuré diarani CNAS) minangka badan akreditasi nasional China sing tanggung jawab kanggo akreditasi badan sertifikasi, laboratorium lan badan inspeksi, sing ditetepake miturut persetujuan Sert...
    Waca liyane
  • Solusi sing disaranake kanggo deteksi asam nukleat

    Solusi sing disaranake kanggo deteksi asam nukleat

    Spesifikasi Model Merek Produk Jumlah -25 derajat kulkas suhu rendah OLABO BDF-25V350 -25 derajat, vertikal, 350 liter 1 Kulkas medis OLABO BYC-310 2-8 derajat, 310 liter 1 Centrifuge mini kecepatan tinggi OLABO LX-800 8 lubang, 12000 RPM luwes 1 Vortex mixer OLABO...
    Waca liyane
  • Apa kabinet aliran Laminar?

    Apa kabinet aliran Laminar?

    Kabinet aliran laminar utawa tudung kultur jaringan minangka bangku sing ditutup kanthi ati-ati sing dirancang kanggo nyegah kontaminasi wafer semikonduktor, conto biologi, utawa bahan sensitif partikel.Udhara ditarik liwat saringan HEPA lan diunekake kanthi aliran laminar sing lancar banget menyang pangguna.Amarga saka ...
    Waca liyane
  • Instalasi laboratorium Veteriner OLABO rampung

    Instalasi laboratorium Veteriner OLABO rampung

    Waca liyane