Dhukungan Teknis

  • Kultur Bakteri Saka Stok Gliserol

    Kultur Bakteri Saka Stok Gliserol

    Stok Gliserol Bakteri (BGS) minangka dhasar kanggo panyimpenan jangka panjang.Miturut repositori Addgene, iki minangka cara sing paling efektif kanggo nyimpen conto tanpa wates.Nalika bakteri ing piring agar biasane bisa disimpen ing kulkas lan tahan sawetara minggu, nyimpen bakteri ing tabung ...
    Waca liyane
  • Pedoman Lokasi kanggo Peralatan Kontainer

    Pedoman Lokasi kanggo Peralatan Kontainer

    Makarya ing laboratorium bisa uga kalebu nangani conto sing mbebayani kayata bahan kimia, mikroorganisme, lan senyawa obat - kabeh iki mbebayani kanggo kesehatan manungsa lan lingkungan.Peralatan kontainer aliran udara nyedhiyakake operator lan proteksi sampel saka bebaya kanthi ...
    Waca liyane
  • Monkeypox: Panyebab, Nyegah lan Perawatan

    Monkeypox: Panyebab, Nyegah lan Perawatan

    1. Apa iku monkeypox?Monkeypox minangka zoonosis virus.Virus monkeypox bisa ditularake saka kewan menyang manungsa liwat kontak sing cedhak, lan sanajan transmisi manungsa menyang manungsa ora gampang kedadeyan, infeksi bisa kedadeyan liwat kontak sing cedhak karo wong sing kena infeksi.Virus monkeypox pisanan diidentifikasi ...
    Waca liyane
  • Kepiye Cara Nggawe Laboratorium Sustainable?

    Kepiye Cara Nggawe Laboratorium Sustainable?

    Keuntungan saka plastik minangka alternatif atraktif kanggo kaca ing Lab tetep - kekiatan, biaya-efektifitas lan penak - nanging bukti impact ing planet kita lan satwa wis nauseating Konsekuensi, kang nggawe konsumsi plastik raelok perusahaan.Sing jelas...
    Waca liyane
  • Ngilangi Rhinitis Alergi Liwat Pemurni Udara

    Ngilangi Rhinitis Alergi Liwat Pemurni Udara

    Macem-macem masalah kesehatan muncul saka paparan polutan udara njero ruangan.Efek kasebut bisa langsung utawa bisa uga katon pirang-pirang taun sawise paparan.Amarga pandemi sing terus-terusan, akeh wong sing nglampahi wektu ing njero ruangan, saengga kualitas udara njero ruangan luwih penting.Polusi udara bisa mlebu lan nglumpukake ...
    Waca liyane
  • Plant Genebanking: Investasi Bibit kanggo Masa Depan

    Plant Genebanking: Investasi Bibit kanggo Masa Depan

    Wis pirang-pirang taun, sektor pertanian ngupayakake pangembangan praktik sustainable kanggo nyedhiyakake pasokan panganan lan obat sing cukup kanggo populasi sing saya tambah akeh.Antarane akeh tantangan sing arep dirampungake yaiku masalah sing disebabake dening wabah penyakit tanduran lan mundhak, hama, ...
    Waca liyane
  • Aplikasi Mesin PCR ing Bidang Ilmiah

    Aplikasi Mesin PCR ing Bidang Ilmiah

    Departemen kepolisian, jaksa penuntut lan laboratorium kejahatan ing saindenging jagad wis nggunakake kekuwatan reaksi berantai polimerase (PCR) kanggo mbantu nyelidiki adegan kejahatan.PCR mbantu mbangun peta DNA, ing ngendi saben individu duwe barcode unik, minangka conto sing apik babagan cara biologi lan teknologi gabung kanggo ngrampungake ...
    Waca liyane
  • Apa Efek Beracun Formalin lan Cara Nyegah?

    Apa Efek Beracun Formalin lan Cara Nyegah?

    Formaldehida minangka gas tanpa warna sing asring digunakake minangka larutan banyu sing disebut formalin.Larutan formalin ngandhut nganti 40% formaldehida lan paling ora 15% metanol minangka penstabil.Gas lan larutan formaldehida loro-lorone duwe ambu sing kuat, pedas lan khas.Senyawa iki umume kita ...
    Waca liyane
  • Sistem Pengolahan Sampel Otomatis-Buka Produk Anyar!Ningkatake efisiensi ing Deteksi Asam Nukleat

    Sistem Pengolahan Sampel Otomatis-Buka Produk Anyar!Ningkatake efisiensi ing Deteksi Asam Nukleat

    Kanthi kemajuan tes asam nukleat sing kuat, staf medis mlebu bidang penglihatan umum."Petugas uji asam nukleat pasca-95 mbengkongake tutup tabung uji kanthi tangan siji luwih saka 2,000 kaping sewengi."Kanggo ngekstrak sampel tabung uji, kudu uns...
    Waca liyane
  • OLABO Nyritakake Cara Nyilikake Panyebaran COVID-19

    OLABO Nyritakake Cara Nyilikake Panyebaran COVID-19

    Miturut introduksi rute transmisi koronavirus anyar sing dirilis dening Organisasi Kesehatan Dunia, kita bisa ngerti manawa rute transmisi utama virus SARS-CoV-2 yaiku transmisi tetesan ambegan lan transmisi kontak, nanging ing lingkungan sing relatif tertutup, bisa uga. dadi...
    Waca liyane
  • Analyzer Biokimia Otomatis sing Luwih Akurat lan Ilmiah

    Analyzer Biokimia Otomatis sing Luwih Akurat lan Ilmiah

    Fungsi sistem: 1. Bisa milih sistem tertutup utawa mbukak, ndhukung reagen impor lan domestik.2. Testing dawa gelombang siji lan dual.3. Daya terus-terusan 24 jam, selipan prioritas darurat, pre-dilution otomatis, tes ulang otomatis, informasi serum, diagnosis remot.4. Kanthi kualitas banyu de ...
    Waca liyane
  • Dhéfinisi lan pancegahan saka inkubator suhu konstan

    Dhéfinisi lan pancegahan saka inkubator suhu konstan

    Definisi inkubator suhu konstan Inkubator suhu konstan digunakake kanggo riset ilmiah ing bidang medis lan kesehatan, industri farmasi, biokimia, produksi industri lan ilmu pertanian kanggo budaya bakteri, pembiakan, fermentasi lan kontra liyane. .
    Waca liyane
  • Definisi lan Klasifikasi Centrifuge

    Definisi lan Klasifikasi Centrifuge

    Definisi Centrifuges: Ing tes medis, centrifuges asring digunakake minangka peralatan kanggo misahake serum, plasma, protein endapan utawa mriksa sedimen urin.Panggunaan centrifuge bisa cepet endapan partikel sing digantung ing cairan campuran, saéngga misahake komponen ...
    Waca liyane
  • Layanan sawise sales OLABO

    Layanan sawise sales OLABO

    Tim layanan sawise-sales bisa mangsuli sajrone 5 menit lan menehi solusi sajrone 2 jam.Kita bisa ngatasi masalah produk sing dilapurake dening pelanggan sanalika bisa.We nyedhiyani panuntun dhumateng video profesional.Kita duwe distributor ing sawetara wilayah manca.Tanggung jawab kanggo pangopènan produk lan ...
    Waca liyane
  • 10 Tips kanggo Ngoptimalake Perlindhungan Nalika Makarya ing Kabinet Safety Biologis

    10 Tips kanggo Ngoptimalake Perlindhungan Nalika Makarya ing Kabinet Safety Biologis

    Kanggo nyuda turbulensi udhara lan nyegah splatter utawa panyebaran aerosol sing ora perlu, teknik sing tepat kudu digunakake nalika nggarap Kabinet Keamanan Biologi Kelas II (BSC).1. Ngerti aliran udara BSCs nawakake pangayoman kanggo produk, personel, lan lingkungan liwat nggunakake HEPA-disaring online.Ing...
    Waca liyane
12Sabanjure >>> Kaca 1 / 2