Video Kasus

  • LAB PCR liyane wiwit digunakake

    LAB PCR liyane wiwit digunakake

    LAB Mobile PCR anyar dipasang ing Distrik Jiaocheng, Ningde, Provinsi Fujian
    Waca liyane
  • Kabinet Biosafety PIVAS

    Kabinet Biosafety PIVAS

    Proyek anyar liyane.Kabinet biosafety PIVAS Model:BSC-1800IIA2-X Fungsi: kode pemindaian, pemantauan, unggahan data.Hubungi kita kanggo informasi luwih lengkap.
    Waca liyane
  • Sistem Pengolahan Sampel Otomatis

    Sistem Pengolahan Sampel Otomatis

    Hubungi kita kanggo informasi luwih lengkap
    Waca liyane
  • Sugeng rawuh kanggo ngerti luwih akeh babagan Perusahaan Grup Kita

    Sugeng rawuh kanggo ngerti luwih akeh babagan Perusahaan Grup Kita

    Akeh pelanggan takon babagan hubungan kita karo biobase, video iki bisa menehi jawaban.Mangga dipriksa 3 menit 40 detik.Introduksi saka pabrik manufacring cerdas OLABO.OLABO didegaké ing taun 2012, Produsen Peralatan laboratorium profesional Tujuan kanggo nyedhiyakake peralatan laboratorium siji-s...
    Waca liyane
  • Booth Sampling Asam Nukleat

    Booth Sampling Asam Nukleat

    Booth Sampling Asam Nukleat minangka produk sing dirancang khusus kanggo swab tenggorokan lan sampling swab irung.Peralatan kasebut ngirim udara sing resik lan aman menyang ruang internal liwat sistem ventilasi lan pemurnian sing dilengkapi, lan njaga tekanan internal sing positif.Ningkatake fleksibilitas operasional ...
    Waca liyane
  • Robot sterilisasi otomatis OLABO "melok" ing Olimpiade Musim Dingin Beijing

    Sajrone tes hoki es, Pusat WukesongSports nggunakake robot disinfeksi OLABO kanggo nindakake pencegahan lan kontrol epidemi. Robot disinfeksi atomisasi dhuwure 140 sentimeter bisa sterilisasi area 36 meter persegi sajrone siji menit, lan bisa ngemot 16 liter disinfektan ing wektu sing padha. , karo...
    Waca liyane
  • Deteksi Rapid Asam Nukleat Coronavirus

    Deteksi Rapid Asam Nukleat Coronavirus

    Deteksi cepet asam nukleat koronavirus.OLABO Produsen PCR 1600 workstation.Welcome pitakonan Panjenengan.Model PCR1600 PCR2100 PCR2500 Ukuran Eksternal(L*W*H)mm 1600*710*1900 2100*710*2000 2500*850*2100 Area Persiapan Reagen Ukuran Area Operasi(L*W *H40*)...
    Waca liyane
  • Laboratorium PCR rumah sakit liyane dipasang

    Laboratorium PCR rumah sakit liyane dipasang

    Laboratorium PCR rumah sakit liyane dipasang.Produk ing laboratorium PCR utamane kalebu: Bangku resik Centrifuge Vortex mixer Mandi logam Pipet Suhu rendah Kulkas Obat, Kendharaan disinfeksi UV, Kothak transportasi Biosafety Kabinet keamanan biologi Banyu adus Nukleat...
    Waca liyane
  • Proyek Laboratorium Mikrobiologi Dilaporake dening TV Arab Saudi

    Proyek Laboratorium Mikrobiologi Dilaporake dening TV Arab Saudi

    Ing April 2020, Arab Saudi nandatangani persetujuan kanggo JointIy mbangun enem laboratorium karo China.Kerjasama iki bakal mbantu Arab Saudi ningkatake pencegahan lan kontrol COVID-19. Mesthi wae, sadurunge iki, Arab Saudi uga wis kerja sama karo akeh perusahaan China ing laboratorium en...
    Waca liyane
  • 10 unit kelas II tpye A2 instalasi kabinet biosafety rampung

    10 unit kelas II tpye A2 instalasi kabinet biosafety rampung

    10 unit kelas II tpye A2 instalasi kabinet biosafety rampung.Priksa BSC ing situs web kita.https://www.olabosci.com/class-ii-a2-biological-safety-cabinet-3-product/
    Waca liyane
  • OLABO Produsen Kendaraan deteksi asam nukleat seluler

    OLABO Produsen Kendaraan deteksi asam nukleat seluler

    Produk paling anyar, kendaraan deteksi asam nukleat seluler, kita ngrancang, mbangun lan nyedhiyakake peralatan pendukung kanggo entuk pangiriman siji-mandeg.Kendaraan deteksi asam nukleat seluler nduweni fungsi dhasar saka laboratorium biosafety sekunder sing ditingkatake, sing bisa digunakake nalika ana ...
    Waca liyane
  • Proyek teknik pemurnian medis OLABO

    Proyek teknik pemurnian medis OLABO

    Proyèk teknik pemurnian medis, sawise mriksa epidemi iki, institusi medis lan kesehatan China lan sistem pencegahan lan kontrol epidemi utama isih duwe kekurangan sing jelas, lan pentinge teknik pemurnian medis uga wis disorot.Ing antarane...
    Waca liyane
  • Solusi PCR LAB Mobile Produsen OLABO

    Solusi PCR LAB Mobile Produsen OLABO

    akeh proyek laboratorium PCR kita ing China.Aku bangga nuduhake proyek laboratorium PCR kita.Meh saben provinsi ing China duwe proyek PCR kita.Kita bisa nyedhiyakake produk lan solusi desain ing omah, lan bisa mbantu sampeyan ngeterake menyang pelabuhan negara sampeyan.Kita aktif njelajah i...
    Waca liyane
  • Bapak agung – Bp.Laboratorium terapi sel stem pribadi Xu

    Bapak agung – Bp.Laboratorium terapi sel stem pribadi Xu

    Kekuwatan katresnan bapak, laboratorium terapi sel stem pribadi Pak Xu, Pak Xu nindakake tugas sing apik.Bocah umur 1 taun kena penyakit langka.Bapak pendhidhikan SMA ngajar awake dhewe gawe obat-obatan.Iki minangka laboratorium sel induk bapak gedhe iki.
    Waca liyane
  • Koleksi sampel otomatis-kabinèt safety biologis.Iki minangka produk sing gegandhengan karo IVD sing muncul nalika wabah kasebut.Popularitas kasebut amarga kemampuan kanggo ngrampungake proses mbukak lan nambah conto, utamane kanggo koronavirus anyar, yaiku patogen sing bisa nular.Iku h...
    Waca liyane
12Sabanjure >>> Kaca 1 / 2