Instrumen Ekstraksi Asam Nukleat

  • Sistem Ekstraksi Asam Nukleat Otomatis OLABO

    Sistem Ekstraksi Asam Nukleat Otomatis OLABO

    Sistem Ekstraksi Asam Nukleat Otomatis BK-AutoHS96 minangka peralatan high-throughput otomatis kanthi tambahan sampel otomatis, ekstraksi asam nukleat lan konfigurasi sistem PCR.Kanthi reagen ekstraksi manik magnetik, cocok kanggo ekstraksi asam nukleat otomatis lan pemurnian 1-96 sampel klinis saka macem-macem jinis.Fungsi penanganan cairan otomatis sing fleksibel bisa ngrampungake pemuatan sampel lan distribusi reagen miturut syarat.Desain piranti lunak manungsa, operasi prasaja, ora ana langkah manual, ningkatake efisiensi kerja.

  • Lab Nganggo Sistem Ekstraksi Asam Nukleat Otomatis BNP96

    Lab Nganggo Sistem Ekstraksi Asam Nukleat Otomatis BNP96

    Sistem BNP96 dioptimalake kanggo pemurnian asam nukleat kanthi dhuwur - 96 conto sing diekstrak kurang saka siji jam.Mbutuhake persiyapan minimal kanthi bantuan kit reagen sing wis diisi, protokol sing wis dimuat kanggo macem-macem jinis sampel, lan pengawasan dek, Sistem BNP96 nggedhekake produktivitas lan nyuda kesalahan penanganan kanthi dramatis.

  • Sistem Ekstraksi Asam Nukleat Otomatis OLABO BK-HS96

    Sistem Ekstraksi Asam Nukleat Otomatis OLABO BK-HS96

    BK-HS96 minangka throughput dhuwur, sensitivitas dhuwur kanthi otomatis diekstrak peralatan pemurnian asam nukleat, kit ekstraksi asam nukleat sing cocog digunakake kanthi otomatis ngrampungake ekstraksi asam nukleat sampel, fleksibel, asil stabil, murah, dilengkapi piranti filtrasi sing efisien lan gerbang safety. desain, iku bisa èfèktif supaya infèksi salib lan njamin kualitas ekstraksi asam nukleat., njamin kualitas asam nukleat.

  • Sistem Ekstraksi Asam Nukleat OLABO/DNA RNA BK-HS32

    Sistem Ekstraksi Asam Nukleat OLABO/DNA RNA BK-HS32

    BK-HS32 minangka throughput dhuwur, sensitivitas dhuwur kanthi otomatis diekstrak peralatan pemurnian asam nukleat, kit ekstraksi asam nukleat sing cocog digunakake kanggo ngrampungake ekstraksi asam nukleat sampel kanthi otomatis, fleksibel, asil stabil, murah, dilengkapi piranti filtrasi sing efisien lan gerbang safety. desain, iku bisa èfèktif supaya infèksi salib lan njamin kualitas ekstraksi asam nukleat., njamin kualitas asam nukleat.

  • BNP Series Nucleic Acid Extractor

    BNP Series Nucleic Acid Extractor

    Ekstraktor asam nukleat minangka produk berteknologi tinggi sing nggunakake metode manik magnet universal kanggo ngekstrak asam nukleat, lan duwe proses otomatis.
    Wis kaluwihan saka akurasi dhuwur, kacepetan extraction cepet, asil stabil, lan operasi gampang.Nggunakake piring sumur jero 96-sumur khusus, 1-32 conto bisa dioperasikake bebarengan.
    Gunakake rod magnetik ing rak rod magnetik saka kabin eksperimen kanggo mindhah manik magnetik karo asam nukleat menyang macem-macem
    Ing sumur reagen, lengen pengaduk sing dilapisi ing lapisan njaba batang magnet digunakake kanggo bola-bali lan cepet nglakoake cairan kanggo nggawe cairan lan manik-manik magnet dadi seragam.Sawise lisis sel, adsorpsi asam nukleat, cuci lan elusi, asam nukleat kemurnian dhuwur pungkasane dipikolehi.