Reagen Ekstraksi Asam Nukleat

  • Kit Ekstraksi Asam Nukleat

    Kit Ekstraksi Asam Nukleat

    Sistem manik-manik magnetik lan buffer kanthi efek pamisahan unik bisa digunakake kanggo ngekstrak DNA/RNA virus kanthi kemurnian dhuwur saka conto kanthi cepet, sensitif banget lan efisien.Asam nukleat sing diekstrak lan diresiki bisa digunakake ing macem-macem eksperimen hilir umum kayata pencernaan larangan, transkripsi mbalikke, PCR, RT-PCR, Southernblot, lsp. Cakupan aplikasi: ekstraksi DNA utawa RNA virus kanthi cepet saka plasma, serum, urin, asites, cairan kultur sel, supernatan, dan cairan tubuh bebas sel.