Produsen OLABO Ducted Fume-Hood(P) Kanggo Lab

Katrangan singkat:

Fume Hood digunakake kanggo nglindhungi lingkungan lab lan operator sajrone aplikasi kimia umum.Iku aktif nglindhungi operator saka inhalasi uap beracun lan dramatically nyuda resiko geni lan bledosan.Kanthi nginstal filter sing tepat, uga bisa nglindhungi lingkungan.


Detail Produk

Brosur

Tag produk

Parameter

Model FH1000(P) FH1200(P) FH1500(P) FH1800(P)
Ukuran Eksternal (W * D * H) 1047 * 800 * 2450 mm 1247 * 800 * 2450 mm 1547 * 800 * 2450 mm 1847 * 800 * 2450 mm
Ukuran Internal (W * D * H) 787 * 560 * 700 mm 987 * 560 * 700 mm 1287 * 560 * 700 mm 1587 * 560 * 700 mm
Dhuwur lumahing karya 820 mm
Max Opening 740 mm
Kecepatan Udara 0.3~0.8m/s
rame ≤68dB
Lampu Cahya lampu LED
12W*1 30W*1 30W*2 36W*2
Blower Built-in PP sentrifugal blower (2 blower kanggo FH1800(P) mung);Kacepetan luwes
Jendhela Ngarep Tahan kanggo asam lan alkali, Manual, kaca toughened 5mm, dhuwur luwes.
Power Supply AC220V±10%, 50/60Hz;110V±10%, 60Hz
Konsumsi 330W 360W 360W 360W
Bahan Badan Utama Digawe saka porselen putih PP, kekandelan 8mm, tahan kanggo asam kuwat, alkali lan anti-karat
Meja Kerja Resin fenolik tahan kimia
Aksesori Standar Lampu Penerangan, Kran Air, Kran Gas, Wastafel, Kabinet Dasar
Soket anti banyu * 2, blower sentrifugal PP, tali pipa * 2 (4 Pcs kanggo FH1800 (P) mung)
Saluran PVC 4 meter (2 Pcs bledug PVC 4 meter mung kanggo FH1800(P), Diameter: 250mm
Aksesori Opsional Tabel kerja PP, papan resin epoksi utawa papan keramik, Filter karbon aktif
Blower sentrifugal PVC njaba (mung kudu milih nalika saluran luwih saka 4m)
Bobot reged 225 kg 253 kg 294 kg 346 kg
Ukuran Paket
(W*D*H)
Badan Utama 1188 * 938 * 1612 mm 1388 * 938 * 1612 mm 1688 * 938 * 1612 mm 1988 * 938 * 1612 mm
Kabinet dhasar 1188 * 888 * 1000 mm 1388 * 888 * 1000 mm 1688 * 888 * 1000 mm 1988*888*1000mm

Kaluwihan

- Luwih aman nggunakake kran banyu anti-korosif.

- Sistem kontrol mikroprosesor, tampilan LED

- Kanthi fungsi memori ing cilik saka daya-gagal

- Digawe saka porselin PP putih, tahan kanggo asam, alkali lan anti-karat.

- Jendhela ngarep sing digawe saka kaca transparan sing kandel, nggedhekake cahya lan visibilitas ing njero hood, nyedhiyakake lingkungan kerja sing padhang lan mbukak.

Iki minangka jinis peralatan teknis anyar kanggo bengkel AC lan bengkel sing resik.Digunakake kanthi akeh ing elektronika, kimia, mesin, obat, universitas, laboratorium lan lapangan liyane.Tudung asap bisa digunakake kanggo operasi faktor infèksi sing bisa mbebayani utawa ora dingerteni, uga eksperimen asam kuat, alkali kuat, korosif lan molah malih.Nglindhungi operator lan safety sampel.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Ngundhuh:Tudung Asap (P) Ducted Fume-Hood (P)

    Tudung Asap (P)

    Produk sing gegandhengan