liyane

  • Manual Ranjang Rumah Sakit Harga Pabrik OLABO

    Manual Ranjang Rumah Sakit Harga Pabrik OLABO

    Papan amben digawe saka baja cold-rolled kualitas dhuwur, punching kawangun;Semprotan elektrostatik ing permukaan, anti-karat, gampang diresiki. Sirah lan mburi amben digawe saka plastik ABS berkualitas tinggi, dibentuk siji-siji;Kanthi tampilan ayu lan instalasi jinis kunci, bisa masang kertu bedside.