liyane

  • Stasiun Kerja Mini PCR

    Stasiun Kerja Mini PCR

    Stasiun Kerja Mini PCR minangka piranti sing nyedhiyakake perlindungan sing aman lan lingkungan kanggo proses deteksi asam nukleat kanthi cepet ing klinik demam lan klinik darurat rumah sakit.Peralatan kasebut kaperang dadi telung area, yaiku area persiapan reagen, area persiapan spesimen lan area analisis amplifikasi.

  • Dispensing Booth (Sampling utawa Weighing Booth)

    Dispensing Booth (Sampling utawa Weighing Booth)

    Booth dispensing minangka peralatan pemurnian lokal sing dikhususake kanggo papan kayata farmasi, riset mikrobiologi lan eksperimen ilmiah.Menehi jenis vertikal, aliran udara unidirectional sing mrodhuksi tekanan negatif ing wilayah kerja, bagean saka udhara resik sirkulasi ing wilayah apa, part wis kosong kanggo wilayah toko kanggo nyegah kontaminasi salib, kanggo njamin kebersihan dhuwur ing karya. wilayah.