Bagéyan saka Peralatan lan Fasilitas

Menehi tata letak utawa syarat paramèter teknis,

Kita bakal nyedhiyakake solusi konfigurasi perabot laboratorium sing optimal kanggo sampeyan.

Pilihan kustomisasi:

1. Bahan meja: ceram, marmer, resin epoksi, resin fenolik

2. Bahan kabinèt dhasar: papan melamin lan tabung persegi panjang;baja kadhemen karo epoxy powder coating stainless steel;

3. Lemari tembok, rak reagen, pegboard, keran banyu adhem (bahan: kuningan kanthi lapisan bubuk epoksi utawa baja tahan karat), keran banyu adhem lan panas (bahan: kuningan kanthi lapisan bubuk epoksi utawa baja tahan karat), sink polipropilena, mesin cuci mata meja, padusan udhara darurat, soket listrik, lsp.

4. Kabinet lan instrumen laboratorium liyane, lsp.

kerja kerja2 karya3 karya4 karya5 karya6