Kothak Pass

  • OLABO Pass Box

    OLABO Pass Box

    The Pass Box minangka peralatan tambahan saka kamar resik.Utamane digunakake kanggo mindhah barang-barang cilik ing antarane wilayah sing resik lan wilayah sing resik, lan ing antarane wilayah sing resik lan wilayah sing ora resik, supaya bisa nyuda jumlah bukaan ruangan sing resik lan nyuda polusi menyang resik. kamar.suda kanggo tingkat ngisor.Jendela transfer digawe saka piring stainless steel, Gamelan lan resik.Lawang dobel disambungake kanggo nyegah kontaminasi salib kanthi efektif, lan dilengkapi piranti interlocking elektronik utawa mekanik.