Lab PCR

 

欧莱博-PCR

1. Bangku resik;2. Kulkas obat;3. Troli Disinfection UV;4. Kulkas suhu rendah;5. Bath logam;6. Centrifuge;7. Banyu adus;8. Ekstraktor nukleat;9. Pipet;10. kabinet biosafety;11. mesin PCR;12. autoklaf;13. Pengaduk vortex

wilayah produk fungsi jumlah merek Model
Area persiapan reagen Bangku resik Konfigurasi reagen 1 OLABO BBS-SDC
Centrifuge sampel centrifuge 1 OLABO Mini-12
Mixer vortex Nyampur sampel 1 OLABO 88882010
Bath logam Reagen dissolving lan dadi panas 1 OLABO 88870005
Pipet Pipet 4 OLABO 0,5-10 µl
10-100 μl
20-200 μl
100-1000 μl
Wadhah pipette Pasang pipette 1 OLABO Linear
Kulkas suhu rendah Simpen reagen 1 OLABO BDF-25V270
Kulkas obat Simpen reagen 1 OLABO BYC-310
Troli disinfeksi UV Disinfeksi ruang 1 OLABO MF-Ⅱ-ZW30S19W
Kothak transportasi biosafety Transportasi sampel 1 OLABO QBLL0812
Area persiapan spesimen Kabinet safety biologi Pangolahan sampel 1 OLABO BSC-1500IIB2-X
adus banyu Nonaktifake sampel 1 OLABO HH-W600
Mixer vortex Nyampur sampel 1 OLABO 88882010
Centrifuge Centrifugation sampel 1 OLABO TG-16W
TGL-16M
OLABO Mini-12
Pipet Pipet 4 OLABO 0,5-10 µl
10-100 μl
20-200 μl
100-1000 μl
Wadhah pipette Pasang pipette 1 OLABO Linear
Ekstraktor Asam Nukleat Ekstrak asam nukleat 1 OLABO BNP96
Kulkas suhu rendah Simpenan sampel 1 OLABO BDF-86V348
Kulkas obat Panyimpenan reagen 1 OLABO BYC-310
Troli disinfeksi UV Disinfeksi ruang 1 OLABO MF-Ⅱ-ZW30S19W
area analisis amplifikasi mesin PCR Tes amplifikasi sampel 1 OLABO MA-6000
Kulkas suhu rendah Simpen sampel 1 OLABO BDF-25V270
Troli disinfeksi UV Sterilisasi ruang 1 OLABO MF-Ⅱ-ZW30S19W
Area disinfeksi Autoclave Disinfeksi instrumen bedah 1 OLABO BKQ-B75II
Konsumsi eksperimental Tip Gunakake karo pipette Miturut kabutuhan nyata OLABO TF-100-RS
TF-1000-RS
TF-300-RS
TF-200-RS
tabung PCR Gunakake karo instrumen PCR kuantitatif fluoresensi Miturut kabutuhan nyata OLABO PCR-0208-C
PCR-2CP-RT-C
tabung centrifuge Simpen conto reagen utawa nggunakake centrifuge Miturut kabutuhan nyata OLABO MCT-150-C
Tabung sampling Ngumpulake sampel 1 OLABO
Kit Ekstraksi Asam Nukleat Gunakake karo extractor asam nukleat Miturut kabutuhan nyata OLABO
Consumables protèktif Masker medis Peralatan Proteksi Miturut kabutuhan nyata OLABO
setelan protèktif Peralatan Proteksi Miturut kabutuhan nyata OLABO
Gaun isolasi sing bisa digunakake Peralatan Proteksi Miturut kabutuhan nyata OLABO
Sarung tangan Peralatan Proteksi Miturut kabutuhan nyata OLABO
Alkohol Penyetor disinfeksi Miturut kabutuhan nyata OLABO 500 ml
Larutan kanggo ngresiki tangan Penyetor disinfeksi Miturut kabutuhan nyata OLABO 500 ml

Lab PCR

1. Ruangan steril P2 (ora kalebu ruangan penyangga) dilengkapi sistem AC sing resik.

2. Ruangan panyimpenan kanggo ngganti sepatu lan peralatan udan, kamar ganti sekunder, kamar cuci lan kamar penyangga saben dilengkapi sistem AC pemurnian pamisah lan penggemar exhaust.

3. Udhara seger ruangan lumebu ing kamar komputer liwat panyaring utami, banjur dikirim menyang panyaring efisiensi dhuwur (ventilasi pasokan) ing sisih ndhuwur ruangan sing resik liwat AC, saringan efisiensi medium, lan penggemar tekanan.Saben ventilasi dilengkapi pangaturan volume udara.Katup kanggo distribusi volume udara lan pangaturan prabédan tekanan.

4. Outlet udara ing mburi sistem pembuangan udara yaiku 0,3 meter ing sadhuwure lemah, lan ana katup pengatur volume udara kanggo pangaturan volume udara.Pipa utama knalpot kudu dipasang karo kamar sing ora bali kanggo nyegah hawa knalpot mili mundur.
5. Probe suhu disetel ing saluran udara bali utama.