PCR Thermal Cycler

  • OLABO PCR Thermal Cycler

    OLABO PCR Thermal Cycler

    Sikler termal minangka instrumen sing nindakake amplifikasi asam nukleat kanthi reaksi rantai polimerase.Utamane digunakake ing institusi medis, laboratorium uji amplifikasi gen klinis sing nyukupi syarat, lembaga riset ilmiah, universitas, lsp.