Layanan Campuran Intravena Farmasi (PIVAS)

LAYANAN ADMIXTUR INTRAVENA FARMASI (PIVAS)

PIVAS wis ngganti kondisi asli yen konfigurasi cairan intravena kasebar ing lingkungan mbukak ruang perawatan bangsal.Kanthi PIVA, konfigurasi bisa diterusake ing platform Kelas 100 ing lingkungan kedap udara Kelas 10,000 dening staf teknis full-time, nggawe katrampilan lan khasiat obat sing apik banget kanggo dokter tekan paling dhuwur bebarengan.

Pembagian wilayah

Miturut tingkat kebersihan, bisa dipérang dadi wilayah sing resik, area kerja tambahan lan area urip.

1. Area resik: Kalebu klamben pisanan, klamben kapindho lan kamar operasi penyebaran

Area resik seratus tingkat: konsol aliran laminar, area resik 10.000 tingkat, ruang ganti sekunder, ruang gabungan obat umum, ruang gabungan obat sing mbebayani

Kelas 100.000 area resik: kamar ganti, kamar cuci resik

Area kontrol: mriksa area printing partai, area panggonan obat, mriksa produk rampung lan area kemasan

Wilayah umum: ruang ganti umum, kantor, ruang rapat, apotek sekunder, area tunggu distribusi, ruang mesin ber-AC, ruang material, lsp.

2. Wilayah kerja tambahan: kalebu kamar fungsional sing cocog kayata panyimpenan obat-obatan lan departemen fisiko-kimia, nyetak resep, nyiapake obat-obatan, verifikasi produk rampung, kemasan lan klamben biasa.

3. Area urip kalebu Lounge, kamar padusan lan jamban.

Divisi fungsional

Miturut kothak kerja, bisa dipérang dadi gudang obat, area panyimpenan obat, area persiapan, area mriksa produk rampung, area kemasan lan distribusi produk rampung, lan area kantor.

Fungsi utama lan area,

Kalebu gudang obat, ruang obat ajaib, ruang persiapan, ruang ganti, ruang persiapan obat umum, ruang persiapan antibiotik, ruang persiapan obat sitotoksik, ruang persiapan obat nutrisi, ruang produk jadi, perpustakaan turnover obat, ruang materi, ruang komputer, ruang sanitary ware , kantor, lsp. Area saben area (kamar) kudu ditemtokake miturut beban kerja sing nyata.

Ing ngisor iki minangka kasus instalasi kita ing China.Akeh proyek rumah sakit kelas Katelu uga dirancang lan diprodhuksi dening kita.

piwales
实际案例
案 2