Pipet

  • OLABO saluran tunggal volume luwes Mekanik pipette -toppette

    OLABO saluran tunggal volume luwes Mekanik pipette -toppette

    Pipet minangka alat ukur sing nransfer cairan saka wadhah asli menyang wadhah liyane ing sawetara tartamtu.Unit punika microliter (uL).Karakteristik kasebut akurat lan trep, lan akeh digunakake ing biologi, kimia lan lapangan liyane.Asring digunakake ing laboratorium kanggo nransfer jumlah cilik utawa tilak cairan
    Spesifikasi sing beda-beda, tip pipette kanthi ukuran sing beda-beda dicocogake karo ukuran tip pipette sing beda-beda.