Proyek Purifikasi

Video introduksi:

Proyèk teknik pemurnian medis, sawise mriksa epidemi iki, institusi medis lan kesehatan China lan sistem pencegahan lan kontrol epidemi utama isih duwe kekurangan sing jelas, lan pentinge teknik pemurnian medis uga wis disorot.Ing antarane, teknik pemurnian medis utamane laboratorium biosafety.Ilmu, kamar operasi sing resik, bangsal ICU, klinik demam, bangsal tekanan negatif, pusat pasokan disinfeksi, bengkel GMP, lan liya-liyane. sistem , Apa negara meksa negatif nang laboratorium, kang muter peran ing nglindhungi lingkungan lan awak manungsa.Dina iki kita ngenalake laboratorium PCR perwakilan ing laboratorium biosafety.Laboratorium PCR nggunakake teknologi PCR ing kabeh bidang ilmu urip.Iku banget majeng.Laboratorium nandheske kamardikan saben wilayah sajrone kabeh tahap desain, menehi perhatian marang arah angin, adaptasi ukuran kanggo kahanan lokal, lan standar kerja.Kanggo perencanaan internal laboratorium, ana papan panyimpenan lan persiapan reagen, area persiapan standar, lan konfigurasi campuran lan ekspansi reaksi amplifikasi.Tambah area, area analisis reaksi amplifikasi, nyiyapake tandha sing jelas ing saben area kerja supaya ora nyampur peralatan lan obyek ing wilayah kerja sing beda-beda, lan wong lan obyek sing mlebu ing saben wilayah kerja kudu ditindakake kanthi ketat ing arah siji kanggo nambah teknik perlindungan biologis.Ora mung kuwi, laboratorium PCR uga dilengkapi meja kerja sing resik lan lemari safety biologis kanggo nglindhungi staf lan safety laboratorium.BOKE Construction adhedhasar konsep layanan customer-centric lan menehi pelanggan karo planning karo pakaryan kaku lan mekanisme Manajemen mbukak., Desain lan konstruksi layanan konstruksi teknik purifikasi siji-mandeg.

 

Lan saiki wis nyedhiyakake Rumah Sakit Qilu saka Universitas Shandong, Rumah Sakit Qianfoshan Provinsi Shandong, Rumah Sakit Provinsi Shandong, Rumah Sakit Afiliasi Kapindho saka Universitas Kedokteran Pertama Shandong, Rumah Sakit Radiologi Thoracic Shandong, Kutha Binzhou Akeh rumah sakit lan institusi kayata Rumah Sakit Rakyat nyedhiyakake konstruksi teknik biosafety laboratorium, sing wis menang pujian unanimous saka pelanggan.Ing mangsa ngarep, BOKE Construction bakal nggarap sampeyan kanggo nglindhungi kesehatan lan mbukak masa depan.

OLABO, minangka spesialis terkemuka ing desain lan konstruksi Kamar Operasi sing resik, ICU, Laboratorium P2/PCR/HIV, PIVAS lan teknik pemurnian uga entitas bisnis terpadu khusus sing melu ing Peralatan Pemurnian, Teknik Pemurnian, Sistem Pengkondisian Udara Pemurnian lan Produk Khusus kanggo kamar sing resik, nyediakake layanan siji mandeg saka desain, produksi, instalasi & komisioning, lan aksetansi inspeksi.Kanthi tim manajemen sing mumpuni, teknisi R&D tingkat dhuwur.Tim konstruksi Exellet, OLABO wis ngembangake bisnis ing saindenging jagad.

Dipuntedahaken pilosopies bisnis saka "Kanggo urip ing kualitas. Kanggo berkembang ing teknologi lan saka "Maket-dipandu, lan layanan orented".OLABO wis setya kanggo nyedhiyani kedhaftar karo ukuran lengkap, macem-macem lan sudhut layanan.

purifikasi

Layanan Kita

Desain lan perencanaan profesional kanggo Teater Operasi Bersih lan Unit Perawatan Intensif (ICU)

Desain lan konstruksi Operating Theater sing resik

Intensive Care Unit (ICU) desain lan konstruksi

Desain lan perencanaan laboratorium profesional

(P2, P3, PCR, HIV, dental, pusat reproduksi, laboratorium klinis, radiologi, lsp.)

Pandhuan desain laboratorium profesional lan saran teknis

Desain lan konstruksi laboratorium profesional

Desain lan perencanaan Pusat Distribusi Obat Intravena

Gambar tata letak sakabèhé Pusat Distribusi Obat Intravena

Desain proses Pusat Distribusi Obat Intravena