Panyimpenan Kulkas

Fitur saka Composite Refrigeration Storage

Lumbung

1. Materi Anyar:

Piring Steel Sainless, piring baja warna lan piring aluminium embossed digunakake kanggo nggawe panel tembok saka waehouse refrigerted lan umpluk polyurethane kaku wis uesd kanggo jampel.Panel tembok komposit nduweni bobot entheng, intensitas dhuwur, kinerja insulasi termal sing apik, tahan korosi, lan mothproof lan uga bebas racun lan jamur.Panel tembok jinis iki nindakake luwih irit ing suhu sing luwih murah.

2. Isolasi Hemat Energi:

Gudang kasebut nduweni pefomance insulasi termal sing apik.Tempenturer irungnya quikly lan njaga kanggo dangu.Bisa ngirit 30% - 40% energi dibandhingake karo gudang kulkas liyane.

3. Paket Seri:

Fasilitas sing kasedhiya: Panel tembok digawe kanthi profesional.Macem-macem opsi kasedhiya lan bisa diganti.Kombinasi panel sing beda-beda nggawa luwih akeh pilihan saka panyimpenan kadhemen saka macem-macem ukuran lan jinis, sing ngidini para pelanggan bisa nggunakake papan ing kamar.Saiki, ana rong jinis utama: gudang panyimpenan kadhemen njero ruangan lan ruangan.

Pelanggan bisa milih penataan kamar sing cocog, kayata kamar siji, kamar dobel, jinis suite lan kamar multi.Rong jinis distribusi hawa adhem disedhiyakake: pendingin udara lan pipa knalpot tim sing adhem.Kanggo panggonan sing kurang banyu, kompresor hawa-coolig diwenehake yen perlu.

4. Gampang Dismantlement:

Panel tembok disambungake dening bagean sing dipasang ing njero lan bisa gampang dibongkar lan diangkut.Butuh wektu kurang kanggo ngumpulake komponen lan ngrampungake gudang kulkas compesit.Total wektu assembling mung 1/20 utawa 1/30 saka panyimpenan kadhemen tradisional.Ukuran cilik-sedheng bisa dikirim ing 3-5 dina.Iki minangka solusi sing cocog kanggo tujuan obah utawa wilayah sing adoh kanthi trans-portasi mundur.

5. Aplikasi:

1. Processing pangan beku cepet lan panyimpenan kadhemen.

2. Pabrik penyembelihan lan pangolahan kewan.

3. Pabrik pangolahan panganan.

4. panyimpenan kulkasan nglumpuk njero ruangan.

5. Gudang panyimpenan wiji.

6. Produk biologi lan pharmaceutical.

7. Diary produk panyimpenan

8. Wadhah kadhemen saka trailor sing didinginkan